Zápcha na konci 7. týždňa

viki2122001
23. mar 2023

Ahojte, som na konci 7tt, trápia ma nevoľnosti, mám pocit na vracenie skoro celý deň, nemám chuť nič jesť, a trpím zápchou, pitný režim dodržiavam aj 3l denne čo by v tomto prípade pomohlo na zápchu?
Ak máte skúsenosti budem vďačná.

jamimo
23. mar 2023

@viki2122001 úplne najlepšie sú ľanové semená. Kúp si celé v Dm nie mleté, oplatia sa cenovo. Mleté sú zoxidované, nevhodné na konzumáciu. Ľanové semená napr. 2. čajové lyžičky si rozdrv v mažiari, alebo pomeľ na mlynčeku, skonzumovať do 15 minút od pomletia (až neoxidujú) napr. v jogurte. Alebo. Do pohárika daj večer 2 čajové lyžičky celých ľanových semien, zalej 1 dcl vody. Do rána pustia sliz a zmäknú. Ráno vypiť, ak sa to to bude zdať husté dolej vody, alebo do jogurtu, kaše, alebo len tak vypiť. Následná stolica ukážková, mäkká, žiadne prehánky, búrky 😉 A hlavne prírodné.

eternity24
23. mar 2023

@viki2122001 večer som si namocila 3 sušené slivky a kazde rano nalačno zjedla + vypila z nich vodu. Po pól hodine som so dala raňajky. A ešte som každý deň zjedla lyžicu tekvicoveho oleja, môžeš aj iný napr olivový, sú rôzne oleje…

petruska173
23. mar 2023

Acidko, cereálie s vlákninou, šťava z kompótu, sušené slivky, pomarančová šťava... Zápcha je aj z toho že nič neješ, nemáš čo tráviť a potom vylúčiť. Mne bolo nevoľno keď som nejedla.

vorkola
23. mar 2023

Presne tak, mne tiez nechuti jest,jem nasilu ,a potom mam zapchu

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre