Ahojte, som na konci 7tt, trápia ma nevoľnosti, mám pocit na vracenie skoro celý deň, nemám chuť nič jesť, a trpím zápchou, pitný režim dodržiavam aj 3l denne čo by v tomto prípade pomohlo na zápchu?
Ak máte skúsenosti budem vďačná.
@viki2122001 večer som si namocila 3 sušené slivky a kazde rano nalačno zjedla + vypila z nich vodu. Po pól hodine som so dala raňajky. A ešte som každý deň zjedla lyžicu tekvicoveho oleja, môžeš aj iný napr olivový, sú rôzne oleje…
Acidko, cereálie s vlákninou, šťava z kompótu, sušené slivky, pomarančová šťava... Zápcha je aj z toho že nič neješ, nemáš čo tráviť a potom vylúčiť. Mne bolo nevoľno keď som nejedla.
Presne tak, mne tiez nechuti jest,jem nasilu ,a potom mam zapchu
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@viki2122001 úplne najlepšie sú ľanové semená. Kúp si celé v Dm nie mleté, oplatia sa cenovo. Mleté sú zoxidované, nevhodné na konzumáciu. Ľanové semená napr. 2. čajové lyžičky si rozdrv v mažiari, alebo pomeľ na mlynčeku, skonzumovať do 15 minút od pomletia (až neoxidujú) napr. v jogurte. Alebo. Do pohárika daj večer 2 čajové lyžičky celých ľanových semien, zalej 1 dcl vody. Do rána pustia sliz a zmäknú. Ráno vypiť, ak sa to to bude zdať husté dolej vody, alebo do jogurtu, kaše, alebo len tak vypiť. Následná stolica ukážková, mäkká, žiadne prehánky, búrky 😉 A hlavne prírodné.