Zapareniny a ekzém v tehotenstve

zzzzza
5. nov 2024

Ahojte, vytvorila sa mi zaparenina či ekzém na mieste medzi stehnami a pyskami pošvy ako keby na kosti kde sa vám zarezavaju nohavičky na obidvoch stranách. Kontaktom s nohavičkami, nohavicami, pri chôdzi sa to zhoršuje. Natrela som to s Fungicidinom, ci to nie je z mykozy v pošve a trochu sa to ukludnilo. Čím by ste mi poradili to natrieť, pripadne nejaké opatrenia? Snažím sa nosiť pohodlné nohavice, v noci vetrať v nočnej košeli, pripadne aké nohavičky aby ma to tam netlacilo? Ďakujem.

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zzzzza
autor
5. nov 2024

@monsterablue môže dr mi ho predpísala aj v jednej poradni som sa dr pýtala, som v 2 trimestri, sudocrem vôbec nezaberá

lev26
5. nov 2024

@zzzzza phytiol je fajn len neviem ci to mozu tehotne skus kuk

evickuska
5. nov 2024

@zzzzza skus framykoin sypaci nie krem

zzzzza
autor
5. nov 2024

Kúpila som si kalciovu mast a lekárnička mi odporučila imazol ale neviem ci sa môže

viestta
5. nov 2024

@zzzzza kup si miesto klasickych nohaviciek "bombardaky" s dlhymi nohavickami aby ti to len na nohavickach zbytocne nedrel. A nezabudni, ze aj fungicidin aj imazol sa ma pouzivat este aspon tyzden po odzneni priznakov, ale na tvojom mieste idem na kozne alebo na gyndu, nech ti predpisu nieco co zaberie rychlo a ucinne. Vobec to nemusi byt len mykoza ale aj pridruzena bakterialna infekcia

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre