Zapálené ďasno a tehotenstvo. Poraďte

zuzanka2905
21. aug 2011

chcem sa opýtať myslíťe ak mám trochu zapálené dasno lenže už dlhšiu dobu a teraz som do toho otehotnela som v 4tt+4 no a mám strach či sa dieťatku nemôže niečo sať nevieťe aký je postup u zubnej pri takom prípade môže mi dať nejakú injekciu od zápalu alebo niečo ja neviem ak má niekto podobnú skúsenosť poradťe

stanislavao
21. aug 2011

zubarka bude istotne vediet, ci vam moze nieco dat, alebo nie. v prvom trimestri je dost malo medikamentov, ktore moze tehotna uzivat, ale stael sa nieco najde. chodte urcite k zubarke.

nikolka2
21. aug 2011

ja som chodila obe tehotenstva zo zubami ,,,a moje deticky sa narodili zravucke ,,,on je lekar, vie ako ma postupovat 😉

nibiru
21. aug 2011

natrieraj si dasna propolisovou tinkturou 3x denne pomoze ti to mne to aspon pomohlo ziadne lieky ti nedaju okrem paralenu.ale urcite by som navstivila lekara nelieceny zapal moze mat fatalne nasledky a infekcia moze kolovat v tele.

adelaine
21. aug 2011

zuzi, ak si mala zapal dasien teda gingivitidu pred tehu, v tehotenstve sa to moze zhorsit vplyvom hormonov....budu ti krvacat dasna....
ja by som ti radila navstivit stomatologa alebo dent. hygienicku...

andrejka1974
21. aug 2011

ahoj ja mam ten isty problem trval mi dlhsie ale neuveris co mi jemne zmiernilo bolest uz som nevedela co mam robit natrela som si dasno zubnym gelom pre deti a pomohol mi ale tiez pojdem k zubarovi uz som sa pytala a vravel mi ze sa da dat ahj slabucka injekcia aj ked si tehotna ja idem 30.8

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre