Mali ste niektora zapal v tehotenstve? Ako sa vam to prejavovalo? Mam intenzivnejsie bolesti poslednych par dni v krizoch, podbrusku a tiez take velmi jemny nazltly vytok. Dr. urobila dnes kultivaciu a dala mi preventivne fluomizin, ze ci tam mozno nebude nejaky zapal sposobeny aj hormonalnymi zmenami. Dnes som ale presne aj v dni “ ocakavanej menstruacie” tak vraj to moze mat suvis aj s tym. Fluomizin by som si ale chcela dat az ked sa nieco fakt potvrdi na kultivacii. Neviem ci si davat len tak preventivne dalsie lieky do seba (beriem vela liekov)🙄🤷♀️ Mate niektora skusenost so zapalom? Ake boli prejavy? Dakujem.
@ninka99865 anoo som prvy (10tt), no fluomizin som si zatial nenasadila…neviem, ci si to len namyslam uz alebo cii to je fakt z tej “menstruacie”, ktora realne nepride 😅 Dnes je to vdakabohu lepsie omnoho, necitim ziaden nekomfort, tak uvidime. Pockam na vysledky asi. No mne dala len ten fluomizin no bola to zastupujca dr., nie moja, tak zatial neberiem. Dakujem za skusenost, ja vytok mam len skor taky do zlta ale ja som mala hned na zaciatku tehotenstva spinenie, tak mozno to je aj z toho.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj si prvý trimester? Keď ss mi zdalo že niečo mám mi dr dovolil dať iba vitalgyn C resp lactofeel alebo také nieco. Až v druhom trimestri povedal, že ak treba atb môžem.
Mne teraz v 26 týždni vyšiel streptokok tak mi dal macmiror, ale to som cítila aj pálenie aj svrbenie a aj výtok bol taký hrudkovitejsi.