Prosim co vam pomohlo na zapal priedusiek? Som 34 tyzdni a Nenormalne kaslem ( nic ine mi neni..) .. hlavne ked si lahnem ..
beriem aj sirup stopkasel, aj tie cmulacie pastilky no mam pocit ze nic nezabera .. 🥲
Tak pokial si bola u lekara a diagnostikoval ti zapal priedušiek tak mal nasadiť aj antibiotika, keďže pokial je tam zapal tak volnopredajne lieky si malokedy/takmer nikdy neporadia zo zapalom v tele.
Ja som skoro 3 týždne mala suchý dráždivy kašeľ v noci som mala.ppcit že za.zadusim.presla.som si od všetkého voľnopredajného čo v.tehu môžem cez antibiotiká skončila som pri mucosolvane(gynekológ vravel že v 3 trimestri nesú štúdie žeby to malo.dopad na diéta) a aj robitussin v noci..mne sa z toho kašľu skrátil kŕčok o 1cm ! Keby som toto vedel zo zAcistku si nasadim lieky ktoré záberu. Nie tie ich špeciálne bylinky.co tehotné môžu a nič nezaoberajú v živote som nebola.chora taká ako teraz za tie 3 týždne a stále niesom ok 🙄
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@barb488 chod pre istotu k lekárovi,či si už bola?
Alebo si si sama diagnostikovala zápal priedušiek?