Zápal okostnice v 19. týždni

paulushka
7. apr 2021

Ahojte žienky... Chcem sa spýtať či máte niektorá skúsenosť so zubármi v tehotenstve. Som v 19 tt a pravdepodobne mám zápal okostnice, strašné bolesti a každé 4 hodiny si musím dať panadol(ževraj jediné čo tehotné môžu) ako pri horúčke. Žiadny zubár ma nechce zobrať koli rtg ktoré mi nesmú urobiť. Objednala som sa nakoniec na súkromnú kliniku no chcem vedieť či máte nejaké skúsenosti s týmto resp. môžu mi to vôbec umrtviť keď mi budú koreň vyberať? Ďakujem za rady..

rebekamarcusko
7. apr 2021

Ano umrtvia ti to,v 2.trimestri normalne pichaju injekcie. Aj ja som objednana buduci mesiac a bez injekcie by som ja osobne k zubarovi nesla.

bebotka
7. apr 2021

@paulushka zubár ti normálne pichne injekciu a hotovo, len sa čudujem, že si to nechala dojsť až tak, daleko, kedže zápal okostnice nevznikne za deň, tam ide hlavne o tú bolesť a ten panadol by si tiež nemala jesť ako lentilky, on je povolený, ale nie celé dni a ver, že ak fakt máš zápal okostnice, tak tam budu určite potrebné aj antibiotiká a pokým ti to prejde nebude to trvať chvíľu

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre