Ahojte baby 😊 včera som sem písala ohľadom bolesti v tehotenstve radili ste mi že to môže byt zápal močových ciest včera ma v nemocnici slušne poslali do pi... takze zajtra idem k mojemu gynekológovi hneď ráno ... a asi máte pravdu bude to asi infekcia alebo zápal močových ciest lebo stále take ťahavé raz na jednej strane podbrusku raz na druhej prudký pohyb tak v momente to zabolí stipe ma pri čurani a aj keď docuram to pali a mam bolesti v podbrusku ... čo si môžem ešte dnes večer kúpiť v lekárni aby to trosku zmiernilo rozmýšľam nad brusnicovym čajom kamarátka mi dala take brusnicove tabletky ale niečo by som ešte aspoň dnes večer vypila aby trosku poľavilo a ešte sa chcem opýtať keď to začnem hneď riešiť zajtra s dokym tak neublíži to bábätku ? Poprípade lieky mu nemôžu ublížiť
@viestta ďakujem krásne kúpim aspoň nejaký čaj teda lebo doma čaje nepijeme tak nech aspoň teraz večer nech chodím na wc 😊
Môže ti pomôcť, aj veľa vitamínu C. Niektoré baktérie nemajú radi kyslý moc.
A ono je v zasade jedno čo budeš pit, hlavne veľa... teraz je sezóna melónov, a tie sú mocopudne...
Tak ako ti radili vyššie, veľa, veľa piť. Niektoré urologické čaje sa neodporúčajú tehotným, ale na močové cesty sú celkovo dobré čaje z bobuľového ovocia. A mne v tehotenstve vyborne zabral urinal sirup junior. Ako prvá pomoc by ti mohol uľaviť
Kapucínka je veľmi dobrá na zápal močových ciest, je to prírodné ATB.
Ja som 3 tyzdne brala antibiotika kvoli zapalu a bakteriam. Mala je v poriadku. Som 31tt. Lekari vedia co ti mozu dat a ktore antibiotika neublizia🙂
Ja som mala zápal močových ciest na začiatku druhého trimestra. Keby som nešla za iným lekárom ako na pohotovosť tak na to ani neprídu. Oni tam každého pekne odje***(česť výnimkám). Vycievkovali mi moc pretože taký je v tehu najlespi. No stačí chceš či nie Antibiottika zinnat 500. Dnes sme obaja v poriadku a už končím 5 mesiac. Lekári vedia čo ti môžu dať. Nikto si to na zodpovednosť nevezme. 🙂🙂
@terezia323 žiadne urologické čaje. Mne ich lekar prísne zákázal
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?