Ahojte zeny!má taký malý veľký problém odvíja sa to od čias keď som tehu nebola.Mala som stále problém so zápalom mechúra a tak. No Veľa krát som mala hrozne pálenie bolesť pri močení všetko ale zápal tam nebol. Bola som U urológa lebo teraz mam stále tento problém stále má to tam reze pali...katastrofa výsledky moc ukážkový nič zápal nič gynekologické vyšetrenia všetko ok!!ale ja stále niečo cítim teraz som v 9-10 tt. A stále má to reze pali pred močenie alebo keď troska potrebujem po sa to Ukludni a tak je to dookola. Čo mám robit?Máte s tym niektorá skusenosti?dik
@kikus1993 Ak cakas babo, skus homeopatiu, v mojom fotoblogu najdes info. Pomaha aj brusnicova stava, citricidal 60%, a aloe vera gel s brusnicami.
Pises, ze ta to boli z moc je negativny - u mna detto. Viem, ze tam nieco je, no a urolog ma posle prec, ze moc je neg. Niekedy to prejde, niekedy sa objavi zapal.
brusnice🙂to je U mňa na stálom poriadku🙂 homeopatiu neuznavam🙂ale Ďakujem 🙂 uvidime skúsim sledovať po čom akom jedle sa to deje🙂len sa bojím aby to nemalo následky na plod
@kikus1993 moja mala berie kvoli castym zapalom rano na lacno toto http://www.naturlekaren.sk/zbozi/doplnky-vyzivy...
Toto jedine jej pomohlo.
Ale ty nemas nalez v moci. Nemoze to byt gynekologicky problem, napr.kvasinky? Alebo vonkajsi zapal?
u mna prave prebieha zapal mocoveho mechura a dr mi predpisal atb zinnat+ berem brusinky vitaminy. verim ze coskoro to prejde a budem fit.je lepsie infekciu preliecit ako zanedbat.
Ahojte ja odnes beriem Augmentin, cystitida jak vysita 😢
@aber neboj bude dobre treba to preliecit babatku by to nemalo uskodit.
odporúčam brusnice a litre urologického čaju... ja som mávala zápaly tak 4x do roka a od kedy som sa preliečila Uro-Vaxom (predpíše lekár, 3 mesiace 1 tabletka denne) sa zápal zatiaľ chvalabohu nevrátil 🙂 nie som si istá či sa môže brať v tehotenstve ale určite by som sa informovala u lekára 🙂
@aber
@kikus1993
dievcata, kikus sice pisala, ze homeopatiu neuznava, ale ader ked chces,kukni do mojho blogu, su tam homeopatika na zapal mocovych ciest a aj k porodu - na rychlejsi porod (ja som porodila za tri hodky) aj proti bolesti.
+ preventivne: mne velmi ponaha citricidal (ten 60%ny, treba ho objednat z CR), a aloe gel s brusnicami - to je zase 3 mesacna kura a mam na rok - dva pokoj.
@magnumka6238 ďakujem pekne, dosť som nešťastná, keď nemám bolesti, tak vraciam... A naopak, pýtala sa Dr či môžem urinal acut a mám odobrene, lebo už nevládzem....
Asi v roku. Toto jedine nam zabralo. V jednej diskusii tu na MK to odporucala jedna maminka.
ja som mala tiez caste zapaly moc.mechura...a pomohol mi wobenzym..asi tri mesiace som ho uzivala a odvtedy mam pokoj..musim poklopat...🙂 ale asi sa to v tehotenstve nesmie uzivat....
@aber pomohol ti ten augmentin? ja som brala zinat a mam pocit ze sa mi to vratilo....
Ja som sa bola pytat teraz V lekarni V Nemecku odporučila mi nejaké veľmi mini tabletky je to homeopatikum ako som spomínala V homeopatiu neuznavam ale zo zúfalstva to vyskusam že vraj to môžem V tehotenstve tak snáď to pomoze
@magnumka6238 len včera som dobrala, veľa pijem a doma radšej mám teplé ponožky, ja som užívala s ním aj urinal forte a po týždni som mala moč negat
A som rada, že prvý krát v živote som z ATB nedostala mykozu ☺
@aber a co pijes? ja tez pijem vela vody. citronova voda brusnicova stava brusnice a probiotika uz neviem co by som si dala. nie som ani tyzden po atb. a zas aby som to mala? sak to je na maslu☹
ahoj, keďže ja tehotná nie som, tak ti asi veľmi neporadím. mne tiež trvali tieto problémy, aj trvajú už pomaly dva roky....moč. vyšetrenie som mala vždy negatívne.
začalo mi to v decembri, keď som sa bola vycikať a tiekla zo mňa krv, ale bolesť som necítila...ale to, čo nasledovalo potom, bolo strašné.... začali mi akútne bolesti podbruška, cikanie bolo ako keby ckám žiletky, v januári cez skúškové som skoro skončila na pohotovosti, musela som brať silná atb (najskôr biseptol, potom ciphin) + probiotiká, pila som urologické čaje voľne dostupné, brala som 100% brusnice každý deň, pila som aj brusnicovú šťavu, cviklovú šťavu. opakovalo sa mi to každý druhý mesiac (každý druhý mesiac atb) nakoniec mi skoro odišli aj obličky, nič z medicíny mi už nepomáhalo, tak som začala chodiť na liečbu akupunktúrou, kam chodím už rok a veľmi mi to pomohlo. teraz mám viac problémy s obličkami ako s moč. cestami alebo moč. mechúrom, na urologické problémy mi veľmi pomohol čaj z repíka a bazy + ešte nejaká bylinka (vlastnoručne zbierané), pomáha aj kúpeľ z týchto byliniek na očistenie...(už som nechcela brať chémiu, lebo mi už oslabila pečeň) nakoniec som pochopila, že všetko sa skrýva v teple. hlavne cez zimu a mať v teple nohy. to znamená, že stále mať v teple kríže a oblasť podbruška, kde je moč. mechúr, veľmi mi pomáha na bolesť podbruška či obličiek aj morská soľ, zohriata na ohni na panvici, a prikladám si ju vo vankúšovom vrecku na zdroj bolesti. je to neskutočná úľava. ešte stále so sebou nosím ponožky, napr. teraz keď je vonku strašne teplo a vojdem do nákupného centra, kde je klíma, automaticky si dávam ponožky, lebo práve tieto problémy vznikajú od nôh. ešte som si zohnala aj taký pás na kríže a nosím dlhú vetrovku cez zimu (po zadok). cez leto si stále zapravujem tričko do gatí, preventívne. toto ochorenie má tendenciu sa vracať, tak treba stále byť v pozore a snažiť sa dávať si pozor a vyhnúť sa tak prechladnutiu. 🙂 dúfam, že som trošku pomohla.
@magnumka6238 gynekológicka mi povolila čaj brusinka a jahoda od clember, no hlavne čistú vodu aj teraz mám teplé ponožky a teplé nohavice, tepláky, pokiaľ nejdem von, to by bolo divné ale hneď ako prídem domov, tak sa prezleciem..
@aber len neviem ci mi to dr da vysetrit a co povie. tez nechcem uz moc atb ale nechcem to ani zanedbat aby som neublizila mimi.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@kikus1993
zápaly môžu mať viacero faktorov,bud ješ príliš sladké jedlá,sladkosti,čo sa odvíja v sladkom moči a následných zápalov,alebo aj prací prostriedok,aviváž,sprchový šampon a iné...odsleduj si kedy ti to začne..