ahojte dievčatá , prosím vás neviete mi poradiť ? Čakám druhé bábätko som v 6tt od začiatku pociťujem pálenie a svrbenie v močovej trubici . Minuly týždeň som začala často chodiť cikat mala som aj bolesti pri moceni gynekológ mi predpísal monural. V utorok som bola na kontrole a vravel že v stredu si môžem sat další sacok pijem veľa vody takisto pijem fmanozu ale stále cítim to take pálenie v močovej trubici niekedy svrbenie nechapem z čoho stále to mám je mi to nepríjemne . Ináč problémy s mechúrom mám dlho stále pomohol biseptol lenže teraz nemôžem skoro nič . Po novom roku sa chystám ísť na urologiu
@78marketa123 tiez som mala zapal moc.ciest cca v 8tt. Ale hrozne bolesti. Dostala som atb. Nepamatam si presne ktore to boli. Mne ich predpisala obvodna. Gynekolog ma odpinkal, ze aj ked som tehu, s tym sa chodi k obvodnej alebo na urologiu 🤦🏻♀️
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@78marketa123 mne dal MUDr. na začiatku tehotenstva atb zinnat. Tie sa môžu,aj mi pomohli