Dobrý deň,
Keďže sú vianočné sviatky a bežní doktori majú väčšinou dovolenku (obvodná aj gynekológ), neviem ako mam ďalej postupovať pri mojich zdravotných problémoch. Najprv som mala bolesť v podbrušku, o deň neskôr ma začalo rezať pri močení (na vianoce), tak som si nasadila brusnice s d-manozou (tablety) a natierala som sa idelyn krémom. Pijem veľa vody a nesladeneho čaju (ovocný, zázvorový). Dnes mi to trocha povolilo, už necítim rezanie pri močení, ostalo mi iba svrbenie v okolí močovej trubice. Ten idelyn krém mi pomáha iba dočasne. Urobila som si aj výplach Rosalginom. Moč nemám zakaleny. Balim si spodnú časť tela do deky. Keď sedím, je všetko ok, ale keď chodím, cítim miernu bolesť v podbrušku. Som 17tt. Mám to riešiť cez pohotovosť?
@adish987 no ten idelyn krém neviem neviem..ja mam rovnaké problémy a ten idelyn to len zhoršuje skôr ak ti môžem doporučiť blokurimu práškovú nasadiť a kvalitné probiotika (super dophilus napríklad) alebo gynimum neviem ci môžu aj tehotné tie sú tiež super a ak nepomôže tak k dr
Ja tiež nechcem čakať do budúceho týždňa, kým všetci budú vo svojich ambulanciách. Len viem že tam strávim asi celé poobedie (Nitra). Konečne máme voľno z prace a ja musím dr. zháňať. Asi to všetko mam z predvianočného "zhonu".
@sunshine_18 probiotika beriem 2x denne Probiofix. Vitamíny - C, B, železo, magnézium. Všetko 2x denne. A to beriem dlhšie ako mesiac. A predsa sa mi toto stalo.
@adish987 skus naozaj tu práškovú blokurimu ta je super a keď tak pohotovosť no
Blokurima a k tomu nejaké vaginálne probiotiká, gynoflor napríklad a uvidíš.
Ďakujem veľmi pekne za Vaše rady, určite si niečo z toho zoženiem, ale zajtra pôjdem na tú pohotovosť, nech mi urobia vyšetrenia kvôli bolesti v podbrušku pre istotu, či je všetko ok.”
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@adish987 osobne by som isla...Ide predsa o babo...