Ahojte. Som tehotná, 23/24tt a som chytila taký zápal hrdla, že nemôže polykať, hlas nemám...celé telo ma bolí...viete mi poradiť niečo na to hrdlo, aby sa to čím skôr uvoľnilo?
Ďakujem
@angi07 ďakujem za rady, teploty nemám
Mne pomáhalo toto: Cibuľový čaj s medom (pokrájanú cibuľu zaliať horúcou vodou) + Homeogene 9 (je to homeopatikum, ktoré môžu aj tehotné) a ešte som si dávala aj Oscillococcinum (tiež homeopatikum). Neviem, čo z toho pomohlo, ale mne v každom prípade účinkovalo.
Ak si tehotna smer lekar, moze sa jedna aj o anginu, nech Ta preventivne popocuva, skontroluje mandle, pripadne vysetri crp. A urci spravnu liečbu, mozno su potrebne atb,domace recepty nemusia zaberat, drzim palce, skore uzdravenie prajem
@trgypadl ďakujem pekne, určite skontaktujem lekárku len ona ordinuje až po 9:00
Mala som v takých týždňoch covid a tiež ma neskutočne bolelo hrdlo. Lekár dovolil len pastilky Doritricin a kalciovy sirup. Do pár dní prešlo.
Ďakujem za rady, bola som u dr...mám vyššie CRP ale zatiaľ mám skúsiť nechať dva dni sa telo s tým popasovať a ak nie tak mi dá Zinat...zatiaľ len Glimbax
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Kloktat so slanou vodou alebo salviovym cajom , a sup do lekarne. Su homeo pastilky co mozu aj tehotne , islandsky lisajnik sirup napr. , alebo od dr.weiss horuci napoj aj sirup mozu aj tehotne. ale ak mas aj teplotu tak zavolaj obvodnemu.