Zaostávanie v raste

zzzzza
18. okt 2024

Dobrý deň, mala by som byť 9+6tt, doktorka mi namerala 9+1tt. Na doterajších kontrolách rast nezaostával, neužívam žiadne lieky. Skríningy vrátane hematologického mám mať až o 2 týždne. Čo mohlo zaostávanie spôsobiť? Či je to bežné a bude sa to ešte meniť?
Ďakujem.

colsami
18. okt 2024

Odchylka par dni je uplne beznana normalna. Nie je to ziadne zaostavanie. Navyse tieto este malinke rozmery sa velmi tazko presne zameriavaju a meraju. Ved dieta ani clovek nie je tabulka. Kazde meranie sa to bude pohybovat plus alebo minus.

melissa_19
18. okt 2024

Nemusíš sa báť, pokiaľ dr nepovedala nič tak je okej, ak by sa jej niečo nezdalo tak by ti to povedala 🙂

zzzzza
autor
18. okt 2024

Ďakujem vám 🙂

adabise683
19. okt 2024

@zzzzza mohla byt posunuta ovulacia ci uhniezdenie troska neskor ... ja mam tiezoficialny termin o par dni skorsi ako mi vychadza z merani a je to tak spravne bo som po IVF a viem kedy bol vklad (posunuta ovulacia bola) a kolko dni malo embryo ... takze ten oficialny podla poslednej menstruacie nie ne az tak presny

evickuska
19. okt 2024

@zzzzza srdcko 🙈 to je uplne OK, som 26 tt a babatko je o tyzden pozadu, krpec bol o 3 tt a po 30 tt co vraj vtedy je to vazne 🙈 a nie takto, ono napr. ine ako fraxiparin ci aspirin ti nemoze pomoct 🙈

zzzzza
autor
19. okt 2024

@evickuska ved toho sa bojím, my máme trombofilne stavy geneticky v rodine, pýtala som sa aj na hematologiu, no zatiaľ ma neposiela na vyšetrenie, mám si pýtať výmenný lístok cez obvodneho lekára?

evickuska
19. okt 2024

@zzzzza ja napr. toto tehu beriem uz od zaciatku clexan a nie aspirin az sa to nezopakuje

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre