Zaostávanie plodu

3. okt 2023

Ahoj dievčatá. Dnes som bola na kontrole a gynekolog mi povedal, ze babatko zodpovedá 6-7 tt, pričom ja už som 10+0. Kontrolu mam o 2 tyzdne, no neverom, ze to dobehne. Viem, ze to je veľké zaostavanie a úplne som už stratila nádej, že to bude dobre. Asi sa skôr potrebujem len vyrozprávať. O jedno sne už prišli a teraz to znovu absolvovať nechcem. Je mi z toho hrozne.

marzii35
3. okt 2023

A srdiečko bilo?

majlo1234
3. okt 2023

Podla coho si si vypocitala pocatie? Nemohla si mat ten mesiac posunutu ovulaciu o par tyzdnov? Ja aj pri prvom som mala dvojtyzdnovy posun, aj teraz mam. Pri prvom bolo vsetko ok

autor
4. okt 2023

@marzii35 vidíš, to ani neviem, nepovedal mi a ja blbá som sa ani neopytala

@majlo1234 cyklus mam pravidelný, tak az o toľko by nemohla meškať, lebo aj v deň ocakavanej ms som už mala pozitívny test.

jaskolka
4. okt 2023

Ťažko povedať, či si fakt mala tak veľmi posunutu ovuláciu, alebo ide naozaj o neprosperujuce tehotenstvo. Pri pravidelnom cykle, ako píšeš, je to skutočne už dlhé zaostávanie.
Chápem, že sa obávas, ale momentálne sa nič nedá urobiť, len to nechať na prírodu. Uvidíš na ďalšej kontrole, čo bude. Keby srdiečko nebilo, určite by to už doktor povedal. No aký bude ďalší vývoj plodu, to nikto teraz netuší.

kitycat
4. okt 2023

Uvidis... a keby to aj nedopadlo, tak z nejakeho dovodu sa babatko nevyvinulo, nejaka vada, s ktorou by malo tazky zivot

Sesternica prisla o 2 kym mala zdrave, vsetko ma svoj dovod

autor
4. okt 2023

@jaskolka
@kitycat tiež som už nastavená tak, že to nedopadne dobre. Preto som aj napísala, ze sa skôr potrebujem vyrozprávať. V apríli sme v 15 tt prišli o jedno babatko, teraz sa to zase opakuje. Skôr už nemám energiu skúsiť to znova

majlo1234
4. okt 2023

Tqk uvidis, viem ze je tazko netrapit sa preto, ale nemas to ako ovplyvnit

autor
4. okt 2023

@majlo1234 začala som krvácať a zajtra ma čaká kyretaz. Takže to už bude za mnou

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre