Zamĺknutý potrat v 19tt

romana3112018
15. nov 2021

Ahojte chcem sa spýtať či máte niekto skúsenosť v 19tt som išla na sono a zistili že bábätku nebije srdiečko 😢 všetky testy hematologia aj genetika sú v poriadku aj u mna aj u manžela , neviete mi povedať prečo sa to deje ? 12tt mi zistili pozitívny skrining na downov sindrom ale v 16tt už boly výsledky v poriadku či to nemalo aj to nejaký vplyv ? Brala som aj utrogestan na udržanie a v 8tt som začala špiniť a cele tehotenstvo som mala silne bolesti . Ďakujem za odpoved

romea
15. nov 2021

@romana3112018 juj to ma veľmi mrzí ja som v 12tt mala tiež zamlknuty potrat a neprišlo sa nato preco

bagre
15. nov 2021

mrzí ma to, na konci 18.tt sa nám to stalo. Dôvod nevieme...

deanka123
15. nov 2021

Ahoj tiež sa mi to stalo teraz v auguste v 20tt, všetko bolo OK, až na Tripple testy tie mi vyšli zle ale trisomy a amniocenteza nakoniec vyšla negatívna..príčinu zatiaľ nevieme čakám už 3 mesiace na výsledok z pitvy.

romana3112018
autor
15. nov 2021

@deanka123 ja som mala v júni a stále mi nikto nič nepovedal :( Ani či robili bábätku nejaké testy nič

deanka123
15. nov 2021

@romana3112018 tak to je už dosť dlhý čas a výsledky z histologie alebo z pitvy tiež nemáš ? Mne dávali vyplnovat v nemocnici papiere a keď som odchádzala tak mi vraveli že do dvoch týždňov mám volať za výsledky z pitvy len samozrejme ich ešte nemali ale už tento týždeň by som ich mala dostať. Mne ešte robili aj celú genetiku v súkromnom centre kde som bola na konzultácií ale to chceli ony sami keď zistili že bábo zomrelo. Inak vôbec neviem aký je postup v takýchto prípadoch akurát viem že stále sa robí histologia. Mňa napr. Dr neposlala ani na žiadne vyšetrenia či je všetko so mnou OK keďže toto už bol 3ti potrat. Asi to má každý inak .

romana3112018
autor
15. nov 2021

@deanka123 lekár má poslal v ten den ešte na Kramáre a tam absolútne nič, nedali mi žiadne papiere vyplniť nič mi ohľadom toho ani nepovedali , môj lekár robí aj na Kramároch a ani on sa mi k tomu nevyjadril že prečo sa to stalo iba že keď budem znovu tehotná mám sa hneď hlásiť aby mi dali injekcie na riedenie krvy nič viac 😔

humajnicek
15. nov 2021

To ma veľmi mrzí. Žiaľ stáva sa to a vo veľkom, nikto nevie povedať prečo. Dokonca čo poznám veľa prípadov je takých, že tiež sú obaja partneri v poriadku a jednoducho sa to nepodarilo na prvýkrát. Nie je to jednoduchá situácia.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre