Zaľahnutie v ušiach počas tehotenstva

denne73
7. aug 2010

Ahoj ja neviem či to trapi šte niekoho ale mna áno. Netrvá to síce dlho ale vie to človeka riadne vystrašiť. Mám na mysli ak vám z ničoho nič zalahne v ušiach a máte pocit akoby sa vám na nos ťažšie dychalo. Tak snáď tu niekto prispeje 🙂

latvia
7. aug 2010

nieje ti celkovo na odpadnutie ked ti zalahne v usiach? ak ano, tak je to z poklesu tlaku...

gitarka
7. aug 2010

u mna to bolo bezne, ze mi zalahlo v usiach najma v poslednych mesiacoch tehu,ale dychalo sa mi dobre...

denne73
autor
7. aug 2010

@latvia . Nie našťastie mi na odpadnutie nieje. Ale je to hrozný pocit.

denne73
autor
7. aug 2010

@gitarka ďakujem ti za reakciu už som trošku pokojnejšia 😉

gitarka
8. aug 2010

denne73 bolo to sice dost neprijemne ked tak zalahlo v usiach, ale musela som vydrzat ,niekedy aj cely den 😢

denne73
autor
8. aug 2010

@gitarka bré ránko. vieš mne dala internistka teraz od 16tt na ten zrychleny pulz 127 😕 lieky ISOPTIN 40mg aby mi trošku upokojili srdce. ja som taká nerozhodna ale nasadila som si to aj ked sa bojim pretože som tehu. snaď sa dá tým doktorom veriť. no a teraz ďalej patraju z čoho to mám . Ja mám dg tachykardiu to je čosi ako zrychlená práca srdiečka. no verim že sa to už ukludni a že dne s mi v ušiach nezalahne. Ráno som v pohode. 😉 😉 😉 😉 😉

jani255
24. aug 2010

ahojte,aj ja som sa dnes zobudila s tym,že mam zalahnute v ušiach..je to neprijemne,no snad to prejde a nemusim ist kvoli tomu na or 😨 l,som v 33tt..zelam aj vam skore odlahnutie 🙂

denne73
autor
24. aug 2010

@jani255 ahoj jani. no ja to mávam bežne počas dna. vieš čo?? už to ani neriešim.

henrietag
24. aug 2010

Ahoj denne73 🙂 ja asi od 12tt som si odtrpela zapali naskor v pravom uchu zapal zvukovodu ked ma preslo v lavom zapal stredneho ucha a tak sa to striedalo "hlucha"som bola skoro dva mesiace bolo to hrozne neprijemne .. antibiotika som nechcela kvoli tehotenstvu. ale uz je dobre zatial teda 🙂 a to je normalne ze mas viacej hlienov tusim to ma nieco spojene s maternicou.

denne73
autor
24. aug 2010

@henrietag aha tak ok. ja teraz momentálne riešim bolave lytko teda ako keby ma bolel sval pri chôdzi aj na dotyk. ja už nevladzem všetko sa na mna lepi a vkuse lietam po doktoroch aby som niečo nezanedbala. ☹

awalancha3
24. aug 2010

ano ano, aj mne sa to stava, zalahmne mi v usiach a pocujem sa ako dycham a dycha sa mi tazsie, je to neprijemne...... nie si v tom sama a som rada ze nie som v tom sama ja.........

jeinabe
24. aug 2010

Ahojte baby...tak ja sa k vam pripajam, aj mne sa to casto stava.....presne ako opisuje awalancha3 pocujem sa ako dycham a niekedy mi z toho normalne prichadza az zle, ked som niekde von......najprv sa mi to stavalo s jednym uchom a teraz uz aj druhe......na ORL radsej nejdem, nechcem prezivat dalsie stresy 😒

neverendinglove
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
iwesska
30. sep 2010

Baby, mozete byt uplne pokojne, aj ja to mavam. Mam knizku pre tehotne a tam je jednym so sprievodnych priznakov tehotenstva aj zaliehanie v usiach. Asi to suvisi nejak s prekrvenim.

luuca1
8. jan 2011

ahojte baby neviete mi poradiť, už som zhruba 2 týždeň prechladnutá a 4 deň mám zalahnuté v uchu je to hrozné neviete mi poradiť čo na to??? môže to byť z tej chrípky???

janikak
7. aug 2011

Ahojte, ja som teraz v 36tt a tiež mi zalieha v ušiach. Často sa mi to teraz stáva, aj ked prechádzam z tepla do chladu alebo naopak. Našťastie keď začnem žuť žuvačku, tak to po chvíli prejde, ale je to otras. Hrozne nepríjemná vec, keď sa počuješ, ako dýchaš a poriadne nepočuješ ostatných naokolo...

ika07
27. sep 2011

@denne73 ahoj,no som rada,ze to spiminas ja od 4mesiaca to mam kazdy den,ze mi zalahne viac krat za den v usiach a musim sa predklonit,aby mi to polavilo.Ja mavam nizky tlak.Asi je to bezne sama som z toho neštastna.

krpcek
5. okt 2011

ahojte, aj mne sa to stavo - prvy raz tusim 3 tyzdne dozadu a odvtedy aspon raz denne - co robite aby vam to preslo?

stafilan
8. máj 2013

@krpcek ahoj, dal ti niekto nejaku radu? ja to mam uz mesiac striedavo z nicoho nic zalahne raz jedno raz druhe, ale je to skoro denne. vidim ked citam zeje to normalne, pri prvom tehotenstve som nic take nezazila. vies nejaku radu ako sa toho zbavit? ci treba ist k lekarovi? dakujem

krpcek
8. máj 2013

@stafilan ziadnu radu nemam, jednoducho mi to jedneho dna preslo. Neviem, co to malo byt.

stafilan
8. máj 2013

@krpcek 🙂 tak aby uz ten jeden den prisiel 🙂 je to velmi neprijemne :( ale dakujem za odpoved 🙂

ria168
7. mar 2017

No mne sa to stalo pred chvilkou,zrazu mi zalahlo.v pravom uchu

terka97
19. okt 2021

@henrietag ahoj,a mala si na tieto problémy niečo? Brala si nejakú liečbu alebo niečo ? Ja to mam teraz,povedala mi ORL ze tam mam nejaké kostičky v tých ušiach a ze sa mi tým pádom neprevzdušnuju tie uši alebo co,neviem co to znamená,povedala mi ze teraz to nechce riešiť liekmi kvôli bábätku,som 33tt ,slabo počujem,dosť sa toho bojim

beatricablaskovic
12. mar 2023

@luuca1 ahoj ja som tak isto natom celé dni aj noci už týždeň som v 32tt.

vladenajulo
8. sep 2023

@beatricablaskovic ahoj prešli ťa tie uši po pôrode?

beatricablaskovic
31. okt 2023

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre