Ahojte, brali ma urgentne na sekciu, kvôli horším ozvám a v prepúšťacej správe som sa dočítala, že bábätko malo zakalenú plodovú vodu 2 stupňa. Plus znížené množstvo plodovej vody, ale o tom som vedela cca 2 tt.
PROSÍM mamičky ktoré ste mali tento problém, ako sú na tom vaše detičky motoricky a kognitívne s odstupom rokov? Poškodil sa im mozog?
rokov? Poškodil sa im mozog?
Ahoj, moja dcéra sa narodila dva dni pred termínom, plodová voda bola hnusná zelená ako močarina, fuj, fakt hnus. Je zdravá, šikovná, v škole vyznamenaná, má 13 rokov. Neboj sa, netreba si vyrábať stres.
Neboj. Dieta sa narodilo po vyvolavacke (hrozne), tyzdnove prenasanie. Plodova voda zakalena, hnusna, odsali mu ju este. Skore vsak mal 9 a po odsati 10. A nemusis sa bat, je tretiak a suverenne najlepsi ziak🙂. Ale on uz ako dieta bol specificky, co aa hlavy tyka. Ma vsak ekzem skaredy, preslo mu to aj na dychacie ustrojenstvo, no to nemusi mat suvis...
Aj moja mala mladsia mala velmi zakalenu, zelenu vodu. V porodnici jej pichali 4 dni antibiotika, aby zabranili infekcii. Je nastastie zdrava, v poriadku, uz stredoskolacka.
Pri prvej sekcií som mala zakalenu, zelenu, plodovu vodu,syn je v poriadku aj po fyzickej aj po psychickej aj intelektovej stranke
Ja som 5. dieťa mamky, rodila pred 40tkou. Narodila som sa po TP vyvolávackou. Plodovka bola zakalena a zelená. Som zdravá, mám VŠ vzdelanie.
Tvoje dieťatko je určite zdravé! Držím palce!
Ja som mala zelenú plodovu vodu,malej aj mne vraj dávali v nemocnici antibiotiká. Píšem vraj,lebo tak mi povedali.
Ja si na to poriadne nepamätám
Ja som mala zakalenu a strasne to smrdelo, normalne ma naplo v sprche a to mna zo smradu bezne nenapne teda. Dieta je oki, chytre az prilis. Ta bacorina mu asi nic zle nespravila.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
myslím, že u mňa bola tiež zelená plodová voda, ale inak všetko bolo úplne OK