Zajtra rodím a bolí ma pravý bok brucha

25. jún 2024

Ahojte dúfam, že mi niektorá poradíte. Zajtra idem rodiť (vyvolávačka) a už 4 dni ma strašne bolí celý pravý bok brucha. Nemôžem ani normálne dýchať. Bolí ma to vkuse…cez deň, v noci, keď sedím, ležím, chodím proste stále…povedala som to svojmu gyn. ale povedal len to, že je to asi len podráždený žlčník. Neviem si predstaviť ako budem zajtra rodiť keď sa nemôžem ani poriadne nadýchnuť…

doriiis
25. jún 2024

Neviem či si už niekedy rodila a že či ten žlčník boli tak,ako mňa.Lebo ja keď si spomeniem,ako bolel mňa tak by som to prirovnala k 24 hod.porodu.Myslim,že keď ešte dokážeš takto uvažovať a neskrabes omietku tak ten žlčník ustúpi porodu

autor
25. jún 2024

@doriiis bolelo ta to na pravej strane a bolesť ti išla až k lopatke? Bolelo ta to stále a hlavne keď si dýchala???

doriiis
25. jún 2024

Bolelo to od stredu hrudnej kosti ( medzi prsiami) pod prave rebrá cez bok a končilo to v chrbtici.Bolelo to v kuse a veľmi.Yop to bude zlcnik

mia_von_prag
25. jún 2024

Ano, mňa tak bolel žlčník.
Skus si nasadiť diétu od tukov, korenín. Porodíš a poriešiš žlčník potom

doriiis
25. jún 2024

Daj si pichnúť buscopan.Po pôrode vyriešis žlčník.

doriiis
25. jún 2024

@mia_von_prag ....dieta jej do zajtra nepomôže.A nech si nepraje nemocnicnu žlčníkovu diétu.Nebude jesť nič alebo len rozmixovany broskynovy kompot

autor
25. jún 2024

No…v strede hrudníka ma to neboli 🤔 len pravý bok … hmmm neviem vôbec co mi je…spomeniem to zajtra pri pôrode doktorovi…neviem si to naozaj predstaviť…tlačiť a zhlboka dýchať keď nemôžem ani takto normálne dýchať :(

katka533
25. jún 2024

Ono sa to asi aj tak všetko poposuva pri porode. Pri porodnych bolestiach to mozno ani nebudeš vnimat

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre