Ahojte, mali ste niektorá aj na začiatku tehotenstva (som 11tt) takú dýchavičnosť a miestami slabosť pri prechádzke? Je pravda, že začiatok tehu som špinila a len som ležala, tak som zrejme zlenivela, teraz keď prejdem 2km, tak sa zadychávam, dnes v tom teple som bola naobliekaná a až som mala pocit, že mi je zle na srdce, taká ťažoba a do toho šialena dychavičnosť. Anémiou ani ničím podobným to nebude, lebo výsledky krvi mám všetky tip top.
Psychika? Mozno sa iba obavas tehotenstva, moznych rizik, kedze si mala aj problemy na zaciatku a tvoje podvedomie ti to takto dava najavo. Idealne to ale urcite prekonzultuj s gynekologom.
To bude hormonalne, plus unava. Mala som to tiez. Hlavne pri poslednom. V druhom trimestri to bude lepsie v tomto smere. Este ak by stitna zlaza pomalsie pracovala, tak mozno tym, ale ked mas vsetko ok, tak snad....
Ja som total v prdeli, sice sa nezadychavam, ale som ako v blate, tazko sa mi hybe, oci sa mi zatvaraju😂ziva mrtvola. Ale stale by som este mohla grcat prvu ligu, tak som vdacna, ze len tak
Z dlhého ležania a ak sa poriadne nenaješ tak môže Ti takto byť.
A dostatok tekutín všade si nos pol litrovku z vodou,ja počas tehu som si tak zvykla nosiť so sebou vodu že doteraz stále musím mať so sebou aby mi neprišlo zle na odpadnutie.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ešte aj búšenie srdca a zvýšený tep: