Ahojte,idem sa opýtať, prvé tehotenstvo
O týždeň začínam 3mesiac
Ale je mi že hrozne fakt hrozne
Také bolesti žalúdka celodenné neviem nič jest ledva zjem ryžový chlieb poprípade nejakú salatovu uhorku.
A to je všetko varené jedlo to vôbec
Stále mi je na vracanie ale nezvraciam sem tam aj to len z toho,že jak si výfukám nos tak ma napne🫡😀
Už neviem čo zosebou robiť
Celé dni len ležím lebo som úplne vyhorená stej bolesti žalúdka
Už ani nepamätám kedy som sa normálne najedla
Je mi fakt zle stoho žalúdka,mala ste to niektorá? Pomohlo vám niečo okrem toho,že mám čakať kým to prejde ?
Nic nepomohlo
Prestala som brat kyselinu listovu a polepsilo sa mi do tyzdna. Pri prvom aj druhom tehotenstve.
Ja som sa takto cítila až do 6-7mesiaca
Nezjedla som skoro nič akurát zelene jablka , mrkvu, polievku , malo kedy som sa normálne najedla. Ale ja som aj zvracala. Nepomohlo mi nič
Prejde to.
Musíš vydržať.
Ja som nič nemohla do seba dať, všetko mi smrdelo 😂 točila som pár jedál čo som ako tak zjedla, záchrana jedine piskoty a bebe keksy. V lekárni mi pani dala lizatka pre tehotné pri nevolnostiach a vždy keď mi bolo na vracanie alebo som vracala tak som si dala a ono mi to pomohlo. Prešlo mi to v 6-7 mesiaci.
Pri prvych dvoch mi takto byvalo kazdy den doobeda cele hodiny cca do 20tt a myslela som aka hroza...az kym neprišlo tretie tehu 😅 a zle 24/7 asi tak do 6.mesiaca, mne ako tak pomahalo len jest vzdy, ked som bola hladna, aj ked mi skoro nic nechutilo okrem cistej vody. Vtedy sa to aspon trosku zmiernilo. Musela som jedavat aj v noci, inac som zvracala. Uplne najhorsie bolo pre mna kychnut si a kupelna ...prach na pranie 🤦🏻♀️ Z tych lizatiek pre tehotne mi bolo este horsie 😅 skusaj len, co pomaha tebe a co ti tie nevolnosti aspon trosku zmierni. Ale teda stoji to za to 😉 len vydrzat.
Nepomohlo mi nic, skusila som kompletne vsetky rady,metody... mne bolo najhorsie medzi 10 a 20tt, žila som na gauci a na zachode...vaha -9kg, ja ani neviem, ci som vobec nieco jedla, pila...fakt velmi malo, iba suchare,cistu vodu, piskoty, taketo hluposti a aj z toho ma natahovalo...tiez som nikdy nevracala, mozno iba raz, ale mi bolo neskutocne zle, ani pohnut som sa nevedela...cez dvoje zavrete dvere som citila ked niekto otvoril chladnicku a uz som utekala, natahovalo ma, slin som mala extremne vela...no proste katastrofa...potom to preslo akoby zo dna na den utalo a nevedela som sa dojest 😀
Nesmieš byť hladná. Musíš stále jesť. Keď vyhladnes, začne ti byť zle. Keď nič nejes, je ti zle stále.
Bolo mi zle prvé 3-4 mesiace pri každom tehotenstve. Ráno som vstala, hneď som niečo zjedla. Niektoré ženy hneď ešte v posteli. Musíš prísť na to, čo ti robí dobre. U mňa to boli piškóty, slané tyčinky, banány, multicerealne tyčinky z Billy 😀 pri každom tehu niečo iné. Gumené cukríky som ešte aj v kostole počas omše žula, aby som vydržala. Ak som to prepasla a bolo mi už tak zle, že sa nedokážem najesť, dala som si jeden hroznový cukor. Ten na chvíľku ukludnil žalúdok, a niečo som mohla zjesť. Nevravím, že mi.poyom.bolo úplne skvele, ale aspoň sa to dalo vydržať.
Ja som takto skoncila hospitalizovana,podavali mi lieky cez infuzku.na doma som ich dostala na predpis,a veru som bola aj PN,kedze som neustale zvracala a nebola schopna ani zit.vypytaj si od gynekologa liek Degan,mne sa po nom velmi polepsilo
Mala som to pri kazdom. Pri prvom iba 6-7mesiacov. Pri druhom a tretom az do konca. A uplne najhorsie to bolo pri poslednom tehotenstve. Den aj noc mi bolo zle. Zvracala zlc aj 5x denne. Este aj v den porodu.
Ahoj,ja teraz 2 tehotenstvo a tiež nemôžem nič zjesť,niekde som čítala že kola pomôže, alebo zázvor.Mne kola pomohla 1 deň, kúpila som si aj lízatka,ale tie aspoň mne nepomáhaju.Neviem,asi to musíme pretrpieť .Pri prvom som mala ukážkové tehotenstvo, nič mi nebolo.Pri tomto celé dni smer wc😄a stále komplikácie.Niekedy už ozaj nevládzem
Mala by si aspoň trochu jesť, možno ti je zle s toho že nič nezješ.Aspoň trošku ovocia,proste sa premôcť.Mne nevadí banán,jablko,na obed trošku ryže,kuracie mäso,na večeru šalát do malej misky uhorka,paradajka,tofu.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ano , pri treťom do konca tehotenstva. Pri prvom prvé štyri mesiace a pri druhom nic