☹ dnes rano som bola na toalete na velkej dost som tlacila ked sa tam dole pretrela na toaletaku bola čista krv!!! ☹ mohlo to byt dosledkom ze som moc tlacila???som v 10tyzdni od 8 tyz beriem duphaston 2x1 v letaku som nasla ze si mozem dat naraz 4 tak som si dala volam aj gynek.avsak ma nedviha ☹ momentalne je to cca hodinka co som krvacala ale uz to prechadza uz ked si prejdem toaletakom je len take zltkave az biele ale mam bolesti v podbrusku:( prosmi poradte co to moze byt:( ked som v 8 zacala brat duphaston mala som len krvavy vytok teraz to bola čista krv ,ale uz to prstalo mam len bolesti.Samozrejme doktorovi sa snazim dovolat. ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
radsej zajdi k nemu-lekar bez vysetrenia ti tazko povie cez telefon co to je...
nevolaj k DR,ale chod tam bezpodmienečne..!!!!!ak nerobí,nebolo by zlé zbehnúť rovno donemocky.
chod k lekarovi.... telefonicky ani internetom nic nevyriesis ... drzim palce
a nabuduce radsej pouzi glycerinovy cipok
☹ držim palce, kludovy režim
určite sa chod dať vyšetriť.Da sa vela zachranit, ale netreba ani robiť paniku.Krvacanie može vyvolať aj maly myom, či cysta. A nekrvacala si z konečníka? Pri velkom tlaku ako píšeš može to byt vnutorny hemoroid.Ale hlavne klud a pozitívne mysli 🙂 Kludovy režim určite.Ešte čo viem, tak davaju v nemocnici injekčne " K-vitamín".
@babinka jednoznačne smer pohotovosť, na gynekológii na ambulancii v nemocnici ťa musia vyšetriť. Krvácanie môže mať rôzne príčiny, nesúhlasím, že aj tak ti iné ako duphaston nedajú.... Ja som krvácala v 20tt (liala sa zo mňa krv), v 21tt a potom v 35tt... mala som nízko uloženú placentu. Krvácanie mi zastavovali najprv injekciami, potom tá istá látka v liekoch a duphaston to nebol...
Môžeš krvácať z hematómu alebo práve z tej nízko uloženej placenty a tam nejde hneď o potrat, ale krvácanie treba zastaviť, to doma nedosiahneš. To, že si bola na WC a tlačila, mohlo skutočne spustiť krvácanie, ja som mala zakázané tlačiť na WC 😖
Držím palce, choď do nemocnice.
rychlo na gyn.pohotovost, vysetria, spravia sono. Netreba vahat, chodia tam takto zeny bezne. Mozno ostanes na pozorovanie, daju injekciu proti krvacaniu.
jednoznacne pohotoost- priciny mozu byt rozne, ja som 2x slabucko krvacala, tiez len na toaletaku a bohuzial 2x MA, ale mam kamosky co mali aj silne krvacania a v pohode, takze vsetko je mozne, treba aby ta videl lekar, ak mas sancu naozaj chod na pohotovost. Ja som bola na sono v utorok a babo ok, srdiecko pracovalo a vo stvrtok kusok tej krvi na toaletaku do hodiny som boal na pohotovosti a uz nic ☹ Velmi drzim paste aby to bolo ok!
utekaj na pohotovost drzim palce
ja som tiez krvacala cistu cervenu krv v 10tt, 15tt a na pohotovosti mi povedali kruto ale pravdu, v takom skorom tyzdni nedokazu zastavit potrat, daju duphaston a cakat, ja som mala nizko placenta a tam to cas vyriesil ako sa maternica natahovala, potrat sa neda len tak tlacenim na wc vyvolat. tak dufam ze aj tebe to caso prejde a vsetko bude ok.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
lahni do postele a daj si kludovy rezim.. ked beries duphaston, ine ti asi ani nedaju.. ak by sa to opakovalo, tak pohovotost.