Začala som jemne krvácať. Je to potrat?

banbinka
22. apr 2014

☹ dnes rano som bola na toalete na velkej dost som tlacila ked sa tam dole pretrela na toaletaku bola čista krv!!! ☹ mohlo to byt dosledkom ze som moc tlacila???som v 10tyzdni od 8 tyz beriem duphaston 2x1 v letaku som nasla ze si mozem dat naraz 4 tak som si dala volam aj gynek.avsak ma nedviha ☹ momentalne je to cca hodinka co som krvacala ale uz to prechadza uz ked si prejdem toaletakom je len take zltkave az biele ale mam bolesti v podbrusku:( prosmi poradte co to moze byt:( ked som v 8 zacala brat duphaston mala som len krvavy vytok teraz to bola čista krv ,ale uz to prstalo mam len bolesti.Samozrejme doktorovi sa snazim dovolat. ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

sisaha
22. apr 2014

lahni do postele a daj si kludovy rezim.. ked beries duphaston, ine ti asi ani nedaju.. ak by sa to opakovalo, tak pohovotost.

somjankad
22. apr 2014

radsej zajdi k nemu-lekar bez vysetrenia ti tazko povie cez telefon co to je...

jankako
22. apr 2014

nevolaj k DR,ale chod tam bezpodmienečne..!!!!!ak nerobí,nebolo by zlé zbehnúť rovno donemocky.

lenka.s
22. apr 2014

chod k lekarovi.... telefonicky ani internetom nic nevyriesis ... drzim palce

a nabuduce radsej pouzi glycerinovy cipok

zuzka1008
22. apr 2014

☹ držim palce, kludovy režim

katarinamichal
22. apr 2014

určite sa chod dať vyšetriť.Da sa vela zachranit, ale netreba ani robiť paniku.Krvacanie može vyvolať aj maly myom, či cysta. A nekrvacala si z konečníka? Pri velkom tlaku ako píšeš može to byt vnutorny hemoroid.Ale hlavne klud a pozitívne mysli 🙂 Kludovy režim určite.Ešte čo viem, tak davaju v nemocnici injekčne " K-vitamín".

piacere
22. apr 2014

@babinka jednoznačne smer pohotovosť, na gynekológii na ambulancii v nemocnici ťa musia vyšetriť. Krvácanie môže mať rôzne príčiny, nesúhlasím, že aj tak ti iné ako duphaston nedajú.... Ja som krvácala v 20tt (liala sa zo mňa krv), v 21tt a potom v 35tt... mala som nízko uloženú placentu. Krvácanie mi zastavovali najprv injekciami, potom tá istá látka v liekoch a duphaston to nebol...
Môžeš krvácať z hematómu alebo práve z tej nízko uloženej placenty a tam nejde hneď o potrat, ale krvácanie treba zastaviť, to doma nedosiahneš. To, že si bola na WC a tlačila, mohlo skutočne spustiť krvácanie, ja som mala zakázané tlačiť na WC 😖

Držím palce, choď do nemocnice.

mircalla
22. apr 2014

@banbinka Suhlasim s @piacere. Ja som spinila krvacala pri kazdom tehu, zial 2 krat to bol potrat, raz len hematom. Smer lekar.

gilmorka
22. apr 2014

rychlo na gyn.pohotovost, vysetria, spravia sono. Netreba vahat, chodia tam takto zeny bezne. Mozno ostanes na pozorovanie, daju injekciu proti krvacaniu.

tamarka9
22. apr 2014

jednoznacne pohotoost- priciny mozu byt rozne, ja som 2x slabucko krvacala, tiez len na toaletaku a bohuzial 2x MA, ale mam kamosky co mali aj silne krvacania a v pohode, takze vsetko je mozne, treba aby ta videl lekar, ak mas sancu naozaj chod na pohotovost. Ja som bola na sono v utorok a babo ok, srdiecko pracovalo a vo stvrtok kusok tej krvi na toaletaku do hodiny som boal na pohotovosti a uz nic ☹ Velmi drzim paste aby to bolo ok!

nikolet_89
22. apr 2014

utekaj na pohotovost drzim palce

tova
23. apr 2014

ja som tiez krvacala cistu cervenu krv v 10tt, 15tt a na pohotovosti mi povedali kruto ale pravdu, v takom skorom tyzdni nedokazu zastavit potrat, daju duphaston a cakat, ja som mala nizko placenta a tam to cas vyriesil ako sa maternica natahovala, potrat sa neda len tak tlacenim na wc vyvolat. tak dufam ze aj tebe to caso prejde a vsetko bude ok.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre