Zabudnutý plávací tampón

katkanova
26. aug 2013

ahojte babule, som v 16 tt a vcera som urobila paradnu koninu, bola som plavat a ako vzdy som si ako prevenciu proti infekciam dala plavaci tampon, hadam sa tu najde aspon ktosi kto ich pozna - no a co cert nechcel ked som prisla domov, cakal ma nas umrncany prvorodeny s teplotou, cely vecer ma prehanal az kym som mrtva nepadla do postele a na tampon som si spomenula az rano!!! dnes mam cely den paranoju ze co vsetko sa mi a miminku kvoli tomu moze stat :( snazila som sa niekde vyguglit ci napr syndrom tox. soku sposobje menstruacna krv v tampone alebo on sam ked ho zabudnem, sledujem sa ako sisi, sme v uk a viem ze ak aj zajtra pojdem za dr tak sa akurat zasmeje ze ked nemam ziadne priznaky co tam robim :( nestalo sa vam nahodou cosi podobne? prehanam to so strachom alebo mam dovod na obavy? dakujem za odpovede

jankali
26. aug 2013

🙂 preháňaš.

pumicamt
26. aug 2013

Fuhaa

katkanova
autor
26. aug 2013

@jankali dufam, som sama zo seba vyvalena, jedno dieta uz doma mam a zvycajne nie som panikar, asi mnou lomcuju hormony ... 😕 no ale kopla by som sa do zadku aka som zabudliva 😖

jankali
26. aug 2013

@katkanova nabudúce to skontroluješ 2x🙂 a pekné tehuľkovanie prajem🙂

aristka
26. aug 2013

@katkanova ak si tehu určite si žiadne tampóny nezavádzaj ,potom ak by si mala syndróm tox.šoku už by si nebola doma ,ale v špitály a ak nemáš nejaký svrbiaci problém alebo výtok nemáš čo riešiť...

vianocnystromcek
26. aug 2013

ak ti nic neni dnes tak sa nic nestalo 😉 klud !

alami
27. aug 2013

@katkanova toxický šok spôsobuje krv, nie tampón ako taký. Rozhodne nemáš dôvod chodiť k dr. Zabudnutý tampón bez menštruácie nie je žiadna pohroma, nemá sa ti čo stať 😉

stanislavao
27. aug 2013

@katkanova klud. ak vam nic nieje, tak je to ok. nebojte sa. ste v poriadku a babatko tiez. nabuduce si dajte pripomienku do telefonu "vybrat tampon". 🙂 🙂 🙂

bosoriak
27. aug 2013

@katkanova Urcite sa nic nestalo, dieta v brusku pri zdravom tehotenstve nie je ziadna krehka kvetinka a vydrzi ovela horsie veci, nez zabudnuty plavaci tampon, neboj. 🙂

abbie
27. aug 2013

precitajsi poriadne o tom soku 😉

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre