Dobry den,
mam rok vyoperovanu stitnu, poctivo beriem euthyrox, som tehotna estelen minuly tyzden som to zistila, a vcera som zabudla uzit tabletku.
Hrozne sa bojim aby to neublizilo babatku. Myslite ze jedna zabudnuta tabletka moze mimi ublizit?
Nemusis sa bat mne sa to stalo pri oboch tiez par krat. Pytala som sa dr a povedala ze nic sa nestane ak to nei tak ze raz zabudnes raz das atd.
tvoje telo za tú dobu už vybudovalo určitú hladinu hormónu.Raz si zabudla,nič sa nedeje.
Si si mala dat hneď ako si si n to spomenula... A z jednej zabudnutej tabletky sa nič nestalo
Nemôže si dať ráno dve, zbytočne by jej bolo zle. Z jednej zabudnutej tabletky sa nič nestane.
kua, kolko farmaceutov a doktorov je tu zrazu!!
Človek nemusí byť doktor,aby vedel. Ja tiež nemám štítnu, tiež sa mi stalo,že raz som dakde musela nečakane prespať a nemala tabletky so sebou. A nič. Určite nie dvojnásobnú dávku a k tomu ten stres.
Jedna vynechana tabletka nic nenapacha. Mne povedala lekarka, nezdvojovat davku. Nepanikar, nic sa nedeje.😊
Určite sa babu nic nestane.🥴
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
nie jedna nie ale dávaj si na to pozor, hlavne chod často na kontrolu na krv k mudr