Som v 6 mesiaci tehotenstva. Dlhšiu dobu ma trápila mykóza teraz to našťastie trocha ustúpilo ale začal zo mňa tiecť vodnatý až biely výtok je to niečo z mykózy, alebo uniká plodová voda, alebo je to bežné pri tehotenstve? Som prvorodička takže sa v týchto veciach velmi nevyznám. Poradňu mám až buduci tyždeň tak skúšam aspoň tu. Mate niektorá skusenosť, velmi som sa toho zlakla.
Ja mam takýto výtok celé tehu, je to ôk pokiaľ nemáš iné problémy
@lenuska9999 podla kontrol je všetko v poriadku, aspoň teda lekárka nevravela nič že by bol nejaký problém. Na minulej kontrole som jej iba spominala tu mykozu tak mi dala krém na to a celkom to ustupilo. Od začiatku tehotenstva som mala výtok ale teraz je to tak vo väčšiom množstve tak neviem že či to je len tým že som vo vyššom štádiu tehotenstva tak je toho viacej.
celkovo tehotenstvo oslabuje imunitu vytoky su bežne v tehotenstve ak nejak nezapachaju alebo nespôsobujú ine ťažkosti..skús Rosalgin pravidelne preplachy pošvy si robiť snád pomôže 🙂
Urcite si nerobe pravidelne preplachy v tehotenstve preboha 🙈 zvyseny vytok je normalny fyziologicky jak v tehotenstve, pokial nezapacha, neboli, nestipe, nie je inak neprijemny, je to uplne v poriadku 🙂 mnoho zien prezije cele tehotenstvo s intimkou, inak by z nich boli slimaciky… 😅
Je to ok, ja ako som tehotná tak miniem viac intimok ako kedykoľvek predtým. Ale nič ma nevsrbi, nepachne..doktorka povedala že je to ok
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
V tehotenstve je zvýšená produkcia výtoku bežná, pokiaľ nesvrbi, nepáli, nezapacha je to ok