Výtok v 9. týždni

zubky
12. aug 2013

Ahojte,

tak ja mam taky problem a som z toho tu uz uplny jelen... Tolko co som citala hruuza ale nenasla som presne to, co trapi mna... V nedelu, ked som dovarila a dobehala okolo domacnosti som sla na wc na malu a ked som sa utrela bol tam hlien s naznakom krvi. Krv bola len taka ciarka ale hned potom ked som sa znova utrela nic... Tak som sa zlakla ale tak kedze bola nedela som nejako neriesila ci ist na pohotovost... Ked som sla potom o chvilu znova na wc tak uz tam nic nebolo o dve hodinky som tam mala len take na papieri ze ruzove a trosku hnede ale na nohavickach nic. Ked som sa ale dnes rano sla na wc po malej som nic nemala vsetko OK. Ale akonahle som isla na velku tak zasa tam bola krv ale taka ako keby spinenie.. ale na gatkach znova nic. Zajtra mam ist na odbery a teraz neviem ci mam pre istotu zavolat ci co mam robit.. Nic ine mi nie je okrem samozrejme nevolnosti a napinania... Prsia ma uz tiez nebolia, tak fakt neviem ze co to ma znamenat. Prve tehotenstvo som take nemala... Tak isto chodim castejsie na wc na velku ci to nemoze byt z toho alebo co.. Casto aj kycham tak ci tam nieco sa nemohlo take stat.... Neviete mi poradit? mal niekto taketo problemy ako ja? Dakujem vam

ematko29
12. aug 2013

@zubky nemala som taký problém,ale radšej zavolaj,istota je istota.Ti povedia čo máš robiť

emee
12. aug 2013

@zubky ja som to mala, isla som hned k doktorovi, urobil usg ale nezistil pricinu, bolo vsetko ok. len som potom musela oddychovat par dni, potom to preslo. zlakla som sa lebo som predtym potratila, a to sa zacalo tiez takym ruzovym spinenim. mohla ti len drobna cievka prasknut, vsetko mas teraz prekrvene viac ako mimo tehotenstva.

zubky
autor
12. aug 2013

@ematko29 uz sedim u gynekologa tak uvidime
@emee ved toto sa clovek lakne uvidime ja tiez na tu cievku myslim,alebo zapal neviem,uvidime 🙂

ematko29
12. aug 2013

@zubky verím,že to nebude nič vážne,aurčite ti predpíše duphaston na posilnenie tehotenstva,potom nás informuj 🙂

zubky
autor
12. aug 2013

@ematko29 ahoj, tak uz som naspat, tak ze babatko zodpoveda 9tt +2 a predpisal mi duphaston ze najprv do ust a potom sa uvidi a predpisal mi ascorutin... ze max 5 dni ho mam brat Duphaston sa uvidi ako dlho.. Zajtra mam ist na odbery a dohodneme sa co dalej teda kedy pridem.... 🙂 aj sa tesim ze som bola povedal ze taketo spinenie je normalne inac ale ze pre istotu.. no tak uvidime.. duphaston mam brat dva krat denne jednu tabletku a ascorutin 3x1... Dufam ze su to posledne vytoky co mam... Na mykozu mi povedal ze teraz s tym nebude nic robit... ze potom tak uz aby bol september vtedy som v 12 tyzdni hihi..

ematko29
12. aug 2013

@zubky no vidíš,to som rada 🙂 Stým duphastonom je to bežný postup ana špinenie ho väčšinou predpisujú lekári.A čo sa týka tej mikozy aj ja som mala,mne tuším dala nejaký vaginálny krém,ale pokial ta nič nesvrbí tak by to malo byť ok 🙂 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre