Výtok v 7. týždni

9. jún 2024

Baby, som v 7tt a ráno zvyknem mávať žlto hnedý výtok, nieje ho veľa iba pri utierani, cez deň je to potom zase oki, nerozumiem tomu..nemám žiadne bolesti, mali ste to niektorá tak? Nechcem zase za každú somarinu behať ku gyn🤷🏻‍♀️

andrejkap123
9. jún 2024

Ja by som to spomenula gynekologovi moze ti nasadit progesteron .

barbora0308
9. jún 2024

Suhlasim s @andrejkap123.

luciamiklova
9. jún 2024

Ja by som radšej zbehla pre svoj pokoj k deň. Moje skúsenosti sú aj také aj také. Ja som mala hnedý výtok v 3. tehu, nakoniec to skončilo MA v 7tt a následnou kyretážou, ale bábätko malo vývojové chyby. Teraz 4. tehu som mala od pozitívneho testu stále hnedý výtok, raz aj krvavý, s prestávkami 3-4 dni nič a potom znova, na prvej kontrole mi našiel myom a cystu, na druhej o týždeň neskôr cystu a hematóm. Momentalne som v 13tt a zatiaľ okrem tých výtokov je všetko v poriadku, sj výtoky už odznievajú. Napríklad mne doktor nedal ani teraz žiadne lieky. Pri prvých dvoch tehotenstvách som nič také nemala.

marcela199
9. jún 2024

@luciamiklova presne tak som to mala aj ja ale v 1 tehotenstve, mala som zamlčany potrat, v 7tt ale zistilo sa az v 10tt a išla som tiež na kyret. A tiež som mala len sem tam hnedši vytok.
A tiež mi dr teraz v ďalsom tehotenstve nedala žiadne lieky, vraj zbytočne do seba davať hormony, poliaľ sa ma babo udržať tak sa udrži a pokial nie tak odijde aj s hormonmi. Aktualne som 27tt a mam skoro bezproblemove tehotenstvo ( 1.trimester som krvacala často kvoli hematonu, ten sa vyplavil v 12tt cely). Takže ka by som na vašom mieste tiež zašla na pohotovosť alebo k dr.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre