Ahojte je v poriadku keď mám číry/biely výtok v 6tt? Nič ma nepáli, nesvrbi ani nekrvacam. K dr idem až v 9tt na prvú kontrolu. Viem že si možno namyslam a zbytocne myslím na zlé ale okrem miernej bolesti pŕs,občas pichanie v podbrušku nemám žiadne tehu príznaky. Tieto tri týždne cakania k dr sú ako večnosť,tak moc by som chcela vedieť či je všetko v poriadku, či sa plod vyvíja ako má. 😔🙏
@mima1608 áno aj ja mám druhý deň intimku, ale pokiaľ je to ok tak som kludnejsia 🙂
Je to ok..priesvitny a slabucko zlty je ok ..kebyze je uz tmavozlty alebo zeleny treba ist k lekarke...priznaky nemusia ani byt ziadne alebo.mozu zacat neskor (mne okolo 8tt pri prvom a pri druhom vobec)...cize klud, uzivaj si ze ti nie je zle a tes sa 🙂
ahoj aj ja som mala silny vytok, ziadne ine priznaky. Boloto v 6 tyzdni, doktorka mi spravila ster a dala mi na to capiky, nic vazne 🙂
Ja ti zas poradím , z mojej vlastnej skúsenosti , ak máš mat z toho stres TRI TÝŽDNE , chod na kontrolu skôr . Ak tá nebude chcieť zobrať chod na pohotovosť , ja keď som bola tehotná , som bola na pohotovosti trikrát , tiež mi hovorili všetci že nič vážne ale ja som sa strašne bála a podľa mna ten stres určite bábätku neprispieva . Čiže ak by si sa mala naozaj stresovať , chod skôr . Mne na tej pohotovosti v živote ani slovo nepovedali , správali sa práveže vždy ku mne ako k tehotnej podľa mna lepšie ako “normálne”. Držím palce 😘
Tiež je moj názor že to nie je nič vážne a je to normálne . Ale viem sa presne vcítiť do tvojej koze a viem , že keď ti lekár povie že to je v poriadku a zrejme už bude vidieť aj srdiečko , opadne z teba stres a bude ti výborne
@nika11103 áno presne tak..toto čakanie či je všetko v poriadku,či je plod dieťatka živý je najhoršie a najdlhšie čakanie :( prvú kontrolu mi dala ale až v 9tt takže len dúfam...🙏
ked mas tazkosti urcite ta vezme hned, takze v pondelok volaj 🙂
Neboj sa nič toho vytoku bude ešte omnoho viac 😌🙈 som 18 tt a každý týžden mám pocit že je ho viac a viac 😌
Ten výtok je ok, bude celé tehotenstvo, aj mňa to prekvapilo. Taktiež som mala prvý kontrolu u svojho gyn v 9tt ale keďže som mala pred tým potrat, bála som sa či je všetko ok, tak som si zaplatila súkromníka. Osobne, veľmi ma to upokojilo.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Pokiaľ výtok nesvrbí, nezapácha, tak je to v poriadku. Ja mám taký výtok celé tehu, niekedy musím dokonca intímku dať, lebo je extrémne silný. Sú to proste hormóny (povedala moja gyn)