Výtok v 6. týždni

sharpey
11. dec 2020

Ahojte mamičky ...potratila som v júli a teraz som v 6 tt a včera som si utrela mala slabunky ružový výtok ušla som na pohotovost plod bol vidno ale sa vyjadril že aukciu nevidí že malinký a starý ultrazvuk 😥 som z toho zmätená mám strach

sharpey
autor
11. dec 2020

Ešte som zabudla sa vyjadriy prsniky bolia a nevoľnosti mám stale

nelca0510
11. dec 2020

Proste si len v takom rannom štádiu tehotenstva, že to staré sono ešte nezachytili. Výtok sú v tehotenstve bežné, aj keď nie normálne.

sharpey
autor
11. dec 2020

@nelca0510 ružový výtok ?

nelca0510
11. dec 2020

@sharpey mala som.

sharpey
autor
11. dec 2020

@nelca0510 a všetko bolo v poriadku ?

petamich
11. dec 2020

@sharpey vytok/spinenie je relativne caste ked sa embryo uhniezduje, maternica sa prekrvuje, moze prasknut cievka, sleduj si to priebezne, ruzovy vytok by mal byt okej ak je to skutocne iba kde tu spinenie, ak by si nahodou zacala krvacat alebo silnejsie spinit, pre istotu skoc k lekarovi alebo na pohotovost, ono tych prvych 12-tyzdnov je celkovo hop alebo trop ale vedia pripadne dat napr. duphaston na podporu, drzim paste!

nelca0510
11. dec 2020

@sharpey jasne ze🙂 ja som ešte aj krvacala a podobne 🙂

niky1234
11. dec 2020

Ja som spinila v 6 tt smer doktor zrejme nejaka zilka praskla a potom v 8 tt znova smer pohotovost to uz som mala krv na toaletaku a dali nejske injekcie do zadku moja gynekologicka potom predpisala duphaston a dnes ma uz maly kopka a som v 25tt... mne na pohotovosti povedali ze musia byt bolesti alebo silne krvacanie vtedy je to uz zle ... ale do toho 12 tt je to rizikove aj mne povedali ze je to 50/50 ale treba myslit pozitivne😊😊😊

majamat
11. dec 2020

tazko povedat, co bude,a le ruzovy vytok je fakt bezny. ja som ptratila pred 3r a to som mala kvapku cerstvej krvi an toaletaku. 1x doobeda a 1x poobede. bola som v praci. bola som uz v 13tt. a potom nic, isla som dalsi den pre stotu k dr. a mal dovolenku, tak ho zastupovali v nemocke, nechapli am tam,a le nerobia sono hned, tak sa este nevedelo. na dalsi den som zacala krvacat a poobede uz trochu aj krce a aj v noci. na dalsi den sono potvrdilo MA.

a teda to bola cerstva krv, len 2 kvapky dokonca len an toaletnm papieri. no pri dcere som mala v 7 aj 8tt spinenie - svetlohnede,a j tmavohnede, nie ruzove. potom v 11tt krvacanie - cerstva krv. a bolo jej viac, ako pri druhom tehu. a nakoniec vsetko bolo ok. dcera ma uz 10r.

sharpey
autor
12. dec 2020

@majamat dnes som videla už aj dpinenie tak neviem čakám asi že sa to možno aj ukončí ...prsníky stále bolia citlivé a cítim nevoľnosti ...tak možno to dokonca aj potiahneme

sharpey
autor
14. dec 2020

@sharpey ahojte dnes už srdiečko bilo o 106 som v poriadku

petamich
14. dec 2020

@sharpey 🥰🥰🥰 gratulujem!

sharpey
autor
14. dec 2020

@petamich dakujem

majamat
14. dec 2020

@sharpey

erika2022
18. aug 2022

@sharpey ahoj zaujímalo by ma ako si dopadla ? Ja som mala za sebou jeden potrat a Nato pol roka som zas otehotnela som 6 tydzni a mám slabulinky ružový výtok mala som nasadení dupaston podobná situácia ako si mala ty veľmi sa bojím neviem vôbec čo mám čakať

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre