Výtok v 32. týždni

eliska71
23. júl 2016

Dievcata som v 32 tt a uz tyzden mam riedky bez zapachu a ciry vytok a hlavne rano.ale v podstate cely den citim vlhko.myslite ze je to normalne mat takyto vytok.inak problemi ine nemam a malicka si pekne kopka 😊

kikus48
23. júl 2016

@eliska71 ja mam vytok cele tehotenstvo. Je to ok. Dnes som mala tiez pocit vlhka, som sa prelakla, ale asi som sa len spotila. Predtym som mala len vytok.

eliska71
autor
23. júl 2016

Mam uz pocit ze sa velmi sledujem ku koncu.ale tak verim ze vsetko je ok.v tyzdni zbehnem k svojmu gynekologovi preistotu nech nas kukne lebo potom ma 2 tyzdne dovolenku.ale dakujem vam velmi pekne 😊 ukludnili ste ma trosku

eliska71
autor
23. júl 2016

Prvu dcerku mam 6 rocnu a uz si to nepamatam.

kikus48
24. júl 2016

@eliska71 pokial vytok nezapacha s nesvrbi je to len bezny tehotensky vytok. Ale vyter urcite neuskodi.

petra3312
24. júl 2016

@eliska71 ja mam tiez v podstate cele tehotenstvo vytok, ktory nerobi ziadne problemy ( teda nezapacha a nesvrbi ), mala som to aj pocas predchadzajuceho tehotenstva. Chvilku som aj bez neho a potom sa zasa objavi a zda sa mi, ze takto ku koncu uz je toho aj trochu viac.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre