Výtok v 31. týždni tehotenstva

19. aug 2022

Dobrý deň, som v 31. týždni tehotenstva trápi ma strašne silný výtok, bez intimiek by som asi nevydržala. Keď sa po dlhšom čase postavím v tedy cítim že zo mňa niečo vytečie vo velkom množstve. Nemam ani svrbenie ani pálenie ale výtok je taký kremový a do žlta bez zápachu. Poradňu mám až o týždeň tak neviem či to je niečo vážnejšie alebo je to v tehotenstve normalne ?

veronikaszabova
19. aug 2022

Normalne

marrria1
19. aug 2022

Ja som si tiež najskôr myslela že mám taký silný výtok alebo únik moču, cítila som to pri každom postavení alebo zmene polohy..nakoniec sa jednalo u únik plodovej vody. .ak sa ti čokoľvek nezdá kontaktovala by som lekára

autor
19. aug 2022

@marrria1 praveže na poslednej kontrole minulý týždeň mi vravela že plodovej vody je dostatok.

marrria1
19. aug 2022

Aj ja som jej mala dostatok,spravila sa mi dierka v plodovom obale bolo to zo dňa na deň..a tadiaľ to potom vytekalo..ale nechcem ťa zbytočne vyplašiť môže to byť kľudne aj výtok.no ak by to neprechadzalo asi by som zavolala pre istotu doktorovi

3petka
19. aug 2022

Radšej si zavolaj Dr. Za to nič nedáš…

martina097_0
19. aug 2022

Radšej ísť 3x k doktorovi zbytočne ako raz a neskoro. Tu by som sa neradila. Mamičky ti síce povedia ako to mali ale tvoj prípad môže byť iný.

henrieta2022
22. aug 2022

Tiez ta nechcem strasit, ale ako pisali vyssie, radsej ísť 3x k dr ako sa radit tu. Mne odtekala voda doslova po kvapkach. Drzim silno palce🍀🍀🍀

mimi19101992
Autor odpoveď zmazal
Zobraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre