Dievcata take nieco zo mna vyslo. Beriem uz asi 7 dni macmiror no vcera som zaspala tak som si ho nedala. Stale zo mna vytekali tie zlte tablety. No dnes zo mna vyslo nieco take. Je to ako zelatina.
Vsak to este nie je hlienova zatka? Nemala niektora nieco podobne?
Moja hlienova zátka vyzerala presne takto. Tri dni po sebe zo mna vyšiel takýto kúsok. Potom som už radšej išla k dr. a potvrdila. Stalo sa to v 31tt.
@lydia86 kedy si potom porodila? Ako to dr riesila??
Ešte v ten deň ma poslala ležať do nemocnice. Už som aj bola otvorená na špičku prsta a krcok skrátený. Vydržala som do 35+0tt.
@lydia86 tak pekne si vydrzala. A vsetko v poriadku ano? Mala si aj ine tazkosti alebo len toto?
Áno všetko dopadlo v poriadku. Ťažkosti som počas tehotenstva mala aj iné. Ale s tou zátku to podľa mňa súvis nemalo. Totižto som bola na bežnej kontrole u gyn. a prezrela ma zo spodu. Na druhý deň začala odchádzať zátka. Pravdepodobne ju poškodila.
@lydia86 neviem co mam urobit. Ci ist na pohotovost alebo nie.
Radsej chod. Aj mna uz velmi casto boli a tvrdne brusko,v noci som nespala ani preto. Som v 31tyzdni...este by bolo skoro ,aby sa narodilo
Pôrodník mi vždy vravel, že radšej prísť stokrát zbytočne ako raz neskoro
To už sa musíš rozhodnúť sama. No mňe sa to stalo v piatok večer a do pondelka som len ležala a hneď ráno v pondelok smer dr. No odtiaľ už nemocnica.😒 Potom už len ležať, ležať a ležať až kým mi voda neodišla.
No, moja zátka minulé tehotenstva (obe odišli v 36tt a rodila som na termín) vyzerala inak, viac do biela.
Toto mávam bežne teraz v tehu (30 tt).. A po sexe.... No ale pre pokoj v duši zajdi na pohotovosť keď sa bojíš.
Hej podľa mna je to zátka. Zátka je taká tuhá zelatina, vyzerá ako rosol. Môže odchádzať postupne alebo naraz. Ale nepanikar, mne tiež odišla dosť skoro. Najprv prvý veľký kus tiež okolo 31tt myslím a o další mesiac druhý. Ty máš úplný kúsoček, mne odišli na dva krát riadne guče. Porodila som normálne v termíne v 38tt donosene dieťa.
Zatka drzim palceky aby to dobre dopadlo
@pukanec123 uz mam normalny vytok. Asi to bude z liekov si myslim
@zvedavabuduca uz teraz mam normalny vytok. Mozno naozaj to bolo z liekov
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Pred porodom zo mna tiez vychadzalo podobne, mne uz zacinali slabe kontrakcie aj. Ta druha foto vyzera podla mna urcite ako hlienova zatka.
Nabuduce ale v nadpise treba varovat, ze prispevok obsahuje take foto, nie kazdy to rad uvidi :D