Výtok v 22. týždni

10. nov 2021

Ahojte, mali ste niektorá neustály výtok v tehotenstve? Jedna sa o priezracny, vodovy po zaschnutí sa za farbí do bledo-hneda. Ú lekára pred 2 týždňami bolo všetko v poriadku, ale stále mam obavu ci sa jedna o normálny tehotenský výtok alebo to môže znacit nejaký problém? Budem vďačná za vaše skúsenosti.

alzbeta311
10. nov 2021

Pokiaľ ta nic nepali, nesvrbi, nestipe, nemas ziadne problemy tak je to uplne v poriadku si myslim 😊

michaelamomla
10. nov 2021

ja mam od zaciatku tehu vytok biely. Tiez som sa obavala a vzala mi vyter a vsetko vyslo negat. ze ide o tehu vytok. Hormony pracuju. Je to neprijemne ale nic s tym sa neda robit, len vydrzat. Som v 25tt a neustupuje to. Gynekologicka tvrdi, ze sme tovaren na hormony, niekto to ma a niekto nie. Treba len vydrzat.

evita
10. nov 2021

Dobrý deň klude my napíšte ip rada Vám poradím Eva

greta2017
10. nov 2021

boze boze....tie vytoky to je des.... ano ako pises vtedy to zacalo a slipova vlozka ma neopustila az do porodu...den/noc vkuse som musela mat vlozku. Myslela som ze usetrim na vlozkach v tehotenstve ale minala som ich viac ako pocas kramov :D :D :D
Pokial nemas ine tazkosti len normalny vytok tak je to ok.

nikol789
10. nov 2021

Ahoj, aj ja mám výtoky od 21tt ... doktor mi bral aj stery aj na kontrole bolo všetko ok. Je to bežne 🙂

eva_u
10. nov 2021

@greta2017 presne aj ja som sa tesila ako usetrim na vlozkach a teraz nic ine nerobim len intimky kupujem 😂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre