Výtok v 19. týždni

maculka1555
18. jan 2014

konecne sme zacali 19. tt. ale nejaky diny pocit mam je normalne ked mam vytok? a je normalne ked ece necitim pohyby? sa zacinam bat ci je setko v poriadku. mam totiz problemi zo srdcom a bojim sa ze by sa to mohlo preniest aj na malinke.
babulky poradte mi prosim nejako.
dakujem

andynika
18. jan 2014

ahoj ja som tiez necitila pohyby a to som sa vkuse maminy pytala ze ci to je normalne pamatam do dnes ze som stresovala ze necitim pohyby vobec a potom neskor ked som zacala citit pohyby tak 2- dni niekedy sa ani nepohol som sa bala ci je vsetko ok ale mamina ma upokojovala a vytok som mala prvy krat v zivote a to som bola v 6 ,7 mesiaci a mala som dost taky nieviem ako to nazvat stredny vytok.... a mam krasneho silneho 3 roc chlapceka takze neboj ale ak mas poxhybnosti tak mozes ist ku lekarke na kobtrolu

samajama
18. jan 2014

Kedze si prvorodicka je normalne ze pohyby necitis ,ale kazdym novym tehu budes pocitovat pohyby skor a skor..🙂 Ja som pri prvom citila nejak po 20 tyzdni a teraz z v 15 citim motylikovanie

pegie
18. jan 2014

Vytok v tehotenstve je normalny len zalezi akej je farby. To zeeste necitis pohyby a si prvorodicka je normalne v tomto tyzdni, hoci ja som v prvom tehu citila uz v 17tt a teraz v druhom tehu v 16tt, u kazdej zeny je to ine

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre