Ahojte trošku mi to je aj blbé ale tak skúsim,, v piatok som bola u dr. som 11+3tt , robila mi sono bábo je ok , ale robila mi aj preventívku s tým že mi urobila ster z krčka maternice a povedala že môžem ten deň mať ružový výtok alebo slabo zakrvácať . Včera som mala len trošku ružový výtok ale len máličko, dnes v sprche keď som sa umývala zo mňa "vypadol" akoby hlien bol taký do hneda trošku ale priesvitný taký soploviný (užívam progestanelle) myslíte že to môže byť ešte niečo z toho vyšetrenia krčka? 😌🙈 Ďakujem
Mne sa to stalo v 12 tyzdni v prvom tehotenstve a bol to potrat. Urcite chod k dr. Vela stastia
A užívam progestanelle ktoré si vkladám, a to bolo ono to vždy postupne zo mňa vyplavuje a to bolo trošku hnedastej farby ako sa to asi vo mne zrazilo .. bolo to z toho vyšetrenia jasné že sa to zmiešalo s tou krvou, a až teraz to postupne vyšlo keďže som si ho vložila hneď po vyšetrení . Teraz mi to doplo
Nemusí to byť hneď potrat preboha ženy ... Čo ju strašíte v tehotenstve je obvykle mať slizky výtok a keď píše že berie progestanelle tak to ostáva v tele nejaký čas mohlo sa to zmiešať s krvou a postupne vychádzať von, ak nekrvácaš nemáš bolesti, teplotu tak nerob paniku hlavne
Bol to len progestanelle zmiešaný s tou krvou z krčka ktorý sa vyplavil ako som si aj myslela 🙂 aj dr. to na pohotovosti potvrdil všetko je ok , nič už nevyšlo ďalej , nemám ani bolesti ani nekrvácam, zbytočná panika 🙂 ale dik za pomoc
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@halygaly ahoj,ja by som išla v nedeľu na pohotovosť nech ti to pozrú. Mne toto čo opisuješ v minulosti (25 tt) odišla tá hlienova zátka a potom mi odišla plodová voda za 2 dni. Neviem či je tato hlienova zátka už v 11 tt. Určite by som isla na pohotovosť nech to pozrú - budes mat kľud.