Výtok pri tehotenstve

dada1996
31. dec 2024

Ahojte.. neviem či niektorá z vás mala úplne malinký výtok biely bez zápachu .. na toaletnom po utretí som mala niečo slizké priesvitné ale na nohavičkách je to skôr suché biele občas slizké ale zápachu ako píšem… mešká mi 14 dní menštruácia budem si robiť aj zajtra test len chcem vedieť či niekto dačo podobné mal pred tehotenstvom a či sa vôbec stalo niektorej že ani výtok taký nemala

eri28
31. dec 2024

@dada1996, 14 dni mešká prečo si so už nerobila test skôr? Ja si nepamätám, ale viem že akokeby výtok som mala v každom tehu, biely nezapachal…

dada1996
autor
31. dec 2024

@eri28 nechcem sa veľmi plašiť ale zajtra si už spravím no len dúfam, že to nebude cysta alebo niečo iné 🤯

eri28
31. dec 2024

@dada1996 to neviem, ak ho máš doma sprav, kľudne dnes.

pehavcek
31. dec 2024

Ja som taky mala skoro cele tehotensvo. Doktor povedal, ze to je uplne v poriadku.A urob si ten test 🙂

dada1996
autor
31. dec 2024

@eri28 lebo občas ma zabolí v podbrušku ale tak jemne nie nejak nepríjemne tak ako by som mala dostať menštruáciu nedávno ma aj prsníky boleli tak ako nikdy predtým ale prestalo a skôr od včera pociťujem také menšie napínanie ale zatiaľ bez zvracania

dada1996
autor
31. dec 2024

@pehavcek spravím zajtra tak snáď tentokrát sa nám to podarilo 🙏🏼

lilope
31. dec 2024

@dada1996 sprav si aj rovno teraz. Pri tak dlhom meškaní je jedno či sa robí ráno alebo večer.

dada1996
autor
31. dec 2024

@lilope myslíte, ze som?

lilope
31. dec 2024

@dada1996 to už je po zaschnutí ale ešte v limite? Je to trochu rozmazané, ale čiarka tam je, takže podľa mňa áno.

eri28
31. dec 2024

@lilope podľa mňa áno, ale na 14 deň nie je moc silná, keď máš ešte doma, dala by som ešte jeden, poprípade inú značku…

dada1996
autor
31. dec 2024

@lilope uz je po zaschnutí a je tam priesvitná druhá čiarka slabšia až som sa rozplakala od šťastia že asi to je🥹❤️

dada1996
autor
31. dec 2024

@dada1996 ráno to skúsim skôr, možno preto je slabšia že ke večer či?

pehavcek
31. dec 2024

Ak je po zaschnuti tak je chybny. Namoc test presne na tolko sekund kolko kazu. Urcite nie viac. Tiez sa mi zda slaba na to ze ti meska dva tyzdne. Mali by to byt uz kolajnice.Ale mohla si mat posunutu ovulaciu. Kamoska tak mala riadne posunutu. Drzim palce.

lilope
31. dec 2024

@dada1996 môže byť, na 14. deň je to veru slabšie, ale mohla si mať ovuláciu ku koncu cyklu, možné je všetko. Urob ešte ráno a budeš mať istotu. Moje rozdiely v testoch jeden deň od seba, oba robené ráno, boli výrazné.

dada1996
autor
31. dec 2024

@lilope stále mi meškala menstruacia a posledna 8 dni a prisla na 9 den ale slabá asi tak 4-5 dni a teraz 14 dni co sa mi nikdy nestalo ani tych 9 tak preto rozmyslam .. ale uvidim ako rano snad budeme mat pekný 1.január:)

dada1996
autor
31. dec 2024

@pehavcek tak je po zaschnutí

lilope
31. dec 2024

@dada1996 tak uvidíš zajtra. Podľa mňa si len potvrdíš tento výsledok. Veľmi podobný som mala na 5. deň meškania menštruácie, navyše ešte robený ráno, čo iné by mi napísali, že ony by už mali koľajnice.
Akurát minule mi vyskočilo na fb reel, že neverte, že 3 dni pred MS sa nedá otehotnieť, tu je výsledok a baba tehotná už v pokročilom štádiu tehotenstva. Pod tým bolo mnoho príspevkov kde ženy potvrdzovali, že sa tiež spoliehali na 2-3 dni pre plánovanou MS, že majú neplodné dni a potom boli prekvapené, že otehotneli, dokonca otehotneli aj počas nej. Ak si mala o týždeň posunutú ovuláciu, tak teoreticky by očakávaná MS mala prísť neskôr a k oplodneniu mohlo dôjsť oveľa neskôr, tak tých 14 dní nie je tak smerodajných.
Kľudne sa zajtra pochváľ ak to výjde, dobré správy tu chýbajú ako soľ. 🙂

lilope
31. dec 2024

Moje testy s rozdielom jedného dňa, oba robené ráno na 5. a 6. deň meškania.

denisa_deniska
31. dec 2024

@dada1996 To je mamatest? Skús iný ak máš, mne urobili takú čiarku a tehotná som nebola 😏 ale verím, že tebe to vyjde!

lilope
31. dec 2024

@denisa_deniska nechcem spochybňovať, že testy môžu robiť aj falošné výsledky. Pepino som nikdy nepoužila, o ktorom sa tu často píše, ale mamatest som používala a vždy ukázal pravdu. Ako vieš, že si nebola tehotná a zárodok neodišiel so spustenou menštruáciou? Až tretina tehotenstiev sa samo ukončí v začiatkoch a žena o tom ani nemusí vedieť, prejaví sa to ako meškajúca menštruácia. Tým ťa nespochybňujem, len nad tým uvažujem keď tu ženy často píšu o viditeľných ružových falošných čiarkach. Neviem či ten test môže namerať nejaké minimálne množstvo HCG nachádzajúce sa v tele bez tehotenstva, také citlivé ich nemôžu vyrábať, inak sú tie testy potom zbytočné keď je to 50/50.

pehavcek
31. dec 2024

Mna nasi splodili nejak okolo menstruacie. 🤣. Tehotna urcite si. Pozitivny je. Ak kupis testy rovnakej znacky tak by mali silniet. Zjavne ti hapruje cyklus takze sa nemozes spoliehat na to kolko ti meska. Teraz uz len cakat ako sa to vyvinie.

dada1996
autor
31. dec 2024

Ďakujem dievčatá za každú radu od vás, ráno uvidím a budem písať❤️

denisa_deniska
31. dec 2024

@lilope jasné, rozumiem, ale mne sa stalo to, že som si ho urobila 4x za tri dni, a stále mal jednoducho druhú čiarku, rovnako “silnú”. Neviem, či som akurát vychytala nejakú zlú šaržu, ale tá čiarka tam bola evidentná. Ms mi ani deň nemeškala. A tiež som kúpila preto, že vraj je dobrý, po tomto som to začala viac študovať a v poslednej dobe toto robia.. a samozrejme, keby mi ms meškala, považovala by som to aj ja za biochemické.

ankare
31. dec 2024

@dada1996 Hm... Na 2 týždňové meškanie je čiarka veľmi slabá. Držím palce!

lilope
31. dec 2024

@denisa_deniska môže byť, veď nič nie je 100% presné, ani krvné testy, vždy sa môže stať nejaká chyba. Tie, ktorým sa to nestalo, nechápu falošné čiarky a tie, ktorým sa to stalo, nechápu, že to niekto nechápe. 😄

dada1996
autor
31. dec 2024

Len sa chcem ešte opýtať, tie čo ste po tehotenstve.. mali ste také pichanie v podbrušku ale na ľavej strane?

eri28
31. dec 2024

@dada1996 ja som mala raz tam, raz tam, raz tam, bolesti všade, aj lokálne aj celkovo bruško a podbrusko, neskôr boli až prsia…

dada1996
autor
31. dec 2024

@eri28 lebo pred pár dňami to nebolo tak intenzívne ako dnes a teraz večer hlavne je to až také pichanie ale už prechádza , úplne ako menštruácia

eri28
31. dec 2024

@dada1996 aj ja som na nervy, mám veľmi silne bolesti ako pred menzesom, test negatívny, pred chvílkou som si skúsila vyšetriť krčok čo niektoré Maminy robia a odvety taká silná bolesť brucha, že kapem, asi si dám paracetamol, ten nie je zakázaný takže ta úplne chapem, nie si v tom sama 😅😊

slaviivals
31. dec 2024

@dada1996 pre istotu to este poistite, ak by to bola ovulacia ✊🏻✊🏻

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre