som 32tt,na prehliadke mi lekár zistil,že mam výtok,ktory som mu už davnejšie spominala,urobil kultivacie a tie boli v poriadku,no vytok mam stale,nemože to byť plodova voda?zistil by to z kultivacie?Dalej mam veľmi vysoko krčok,že mi ho ledva nahmatá,bude to problem pri porode?A do tretice ma minuly pondelok niečo poštipalo na krk,zrejme pavuk,vyzeralo to hrozne,nazbierane,bola som u kožnej,ta to nikdy nevidela predtym,dostala som masti a ditiaden,pomohlo,len nemohlo to štipnutie ubližiť babatku?dakujem
daj si intímku, ak ti presiakne, je to voda, ak nie, je to výtok 😉
Ahoj, aj ja som v 32tt a ja zase mám výtoky ako pomličky celé tehotenstvo ako som myslela že sa zbavím vložky aspoň počas tehu ale tak nie, a pýtala som sa lekárky tak mi povedala že nie každý to má ale je to normálne.
Dobrý deň, som síce 34 tt... Ale včera večer sa mi stála taka vec... Chcem sa opýtať, či sa vám niektorej niečo také nestalo... Pani DD mi predpísala lieky.... Čipky s aplikátor on, keďže som pociťovala opuch zo spodu... Avšak po vytiahnutí aplikátora vytieklo som mňa trochu vody... Mohlo sa stať, ze ide o postupné plodovu vodu??
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@petrahankova
vytok v tehu je normalny, vacsinou je taky kremovy klzky bielo zlty cca. plodovu vodu by lekar urcite rozpoznal 🙂
vysoko krcok je v tomto tyzdni ok, lepsie nech je uzavrety a vysoko ako by si sa uz zacala otvarat, problem by to byt nemal.
ustipnutie asi ani nie, skor tie lieky na to, ak by neboli len lokalne, ale ked kozna vie, ze si tehu, tak hadam predpisala take, co sa mozu.