Ahojte baby, prosím Vás je tu niekto komu na morfologickom ultrazvuku ktorý sa robi okolo 20tt namerali vyššiu tu NF hodnotu? V prvom trimestri je to NT a potom sa to mení na NF a je tam norma do 6mm, mali ste niekto viac?
@lucila83 Boze ďakujem konečne niekto mne to už pripadá že to nikomu ani nemerali iba mne 🙈 nikto nevie ani čo to je ..
super ❤️ Veď ja na jednej strašne viem že všetko je okej všetko ostatne ma super hodnoty od začiatku a aj teraz .. iba toto .. povedal že to kľudne môže byt z toho že som prechladnuta momentalne ja .. ale aj tak ten strach tam je stále
@kejty223 - ja ťa chápem, presne to som prežívala. Mne doktor povedal, že keďže nenašiel žiadne iné abnormality na morfológii, tak nepredpokladá žiadny problém. Vraj tie ,, zlé,, syndrómy ako Downov, Edwardsov atď. majú ešte pridružené znaky a chyby napr. na srdci alebo na iných orgánoch a nič také nevidel. Držím palce 🙂.
@kejty223 bola si už na morfologickom sone v 30.týždni? a krvné testy boli ok?
@kejty223 kľudne aj IP.
Ahojte. Zienky keď ste už porodili, su detičky ok? Ďakujem moc. Aj ja som mala vyššie nf.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@kejty223 - Ahoj. Mali sme to u syna, namerali mu 7-8. Je to už vyše 10 rokov a stále si pamätám ten stres a beznádej, keď som začala vtedy googliť a zisťovať, čo to znamená. Len som ťa chcela povzbudiť, syn sa narodil zdravý, mal len väčšiu hlavu 😉.