Ahojte baby...doktor mi kazal merat a zapisovat tlak..dnes som mu to poslala a hned volal ze mam ist na prijem..som 39tt.Ktorá máte skusenosti ako to riešili?..vyvolali pôrod či?
@nikpa no ved prave ze ja mam problem s tymi opuchmi noh..a trz este ten tlak..tak preto neviem ked uz mam pred terminom ci by ma len tak nechali lezat
@christin33 mňa takto nechali ležať v 38tt a 2 dni po prepustení som prišla rodiť. Nakoniec akútna sekcia.
@christin33 .....no uvidis aky postup zvolia ale lepsie ak ta budu monitorovat v nemocnici a podla toho ako bude tak budu riesit. Aky si msla tlak?
@christin33 ja som mala tak isto v 39tt vysoký tlak, hospitalizovali ma a dávali magnezium, tlak mi klesol, ale domov ma už nepustili. Porodila som deň po termíne, spontánne.
Asi vyvolajú pôrod. Vysoký tlak je pre bábo nebezpečný.
@christin33 ako si na tom?
@evamea uz to mam za sebou
@christin33 tak gratulujem a veľa zdravíčka prajem!
@evamea ďakujem velmi pekne
@christin33 Pochváľ sa 🙂 dievčatko? chlapček? miery? 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@christin33 dostaneš infuzku alebo lieky, ak by sa tlak neznizoval, pripadne by sa pridruzili ine komplikácie ako bielkoviny v moči, opuchanie nôh tak hej, vyvolaju pôrod, co je v tvojom tt uz bez rizika narozdiel od preeklampsie.