Vysoké CRP 121 v 15. týždni tehotenstva

luuvr
25. apr 2023

Ahojte prosím vas mala ste niektorá v tehotenstve vysoké CRP? Ja som v 15 TT som chora kašel a bolesť hrdla a crp mi vyšlo 121

anjelicek26
25. apr 2023

Tak antibiotika a poctivo lezat.

sajmonka_1216
25. apr 2023

@luuvr mala som to isté čo ty

luuvr
autor
25. apr 2023

@sajmonka_1216
@sajmonka_1216 no a ako to dopadlo ?

luuvr
autor
3. máj 2023

@luuvr mala s antibiotika 5 dňové po 4 dňoch mi to kleslo našťastie na40 a po ďalších 5 dňoch na 9, ale kasel mam stále aj hrdlo a boli večer ľavá mandľa.na poradni bolo ok babo rastie 🙂 tak verím ze babo ten zapal ziadno nezastihol.

martina11906
27. júl 2023

@luuvr Ahoj. Ja mám teraz zápal mandlí, a mala som CRP vyše 150. Napísali mi atb Ospexin 1000. A strašne sa bojím 😩😩😩 Je u vás všetko v poriadku? Som v 17. týždni tehotenstva

luuvr
autor
27. júl 2023

@martina11906 ahoj , neboj sa bude všetko v poriadku 🙏🙏🙂 chápem tvoj strach ja som sa strašne bala a poviem ti až do veľkého sona u grochala som chodila na poradne nejaká vystrašená, ale všetko je dobre a verím ze aj bude tak isto aj u teba , 🙂 detičky sú veľmi silné, , atb im neublížia liečia tvoj zapal ktorého sa treba zbaviť🙂 písala som aj inej gynekologičke a ze to je normálne, tak som si povedala ze ved áno aj iné tehotné ženy bývajú choré nejako to zvladnem 🙂 užívala som stopkasel, dával som si céčko, dečko magnezium, mätový, slezový čaj, ak keď je písané že v tehotenstve by sa nemal ale bylinky sú podľa mňa vždy lepšie a aj mi ten čaj pomohol. A ešte som aplikovala takúto kúru:
čaj materina duška+ skorocel 1 :1 pred jedlom
4PL dubová kôra a
1,5l voda - variť 15 min
precediť a keď je príjemne teplá - šlapať v nej 15 min- vyťahuje cez chodidlá toxíny

3x denne 1dl minerálky Vincentka
To mu poradila pani bylinkarka 😀 ja som skúšala už všetko, tak vela zdravia prajem 😘

lenik888
10. júl 2024

@martina11906
@luuvr ahojte . Prosím Vás ako ste dopadli s tým vysokým crp počas tehotenstva? Pôrod bol v termíne ? Ak môžte odpovedať, budem veľmi vďačná i keď stará téma 🙏

martina11906
12. júl 2024

@lenik888 ahoj. Porodila som 3 týždne pred termínom (presne na Vianoce 😁), ale všetko prebehlo v poriadku. Narodil sa nám krásny zdravý chlapček, pre nás to bol najkrajší darček. Drž sa, ak máš taký istý problém, skús nestresovat (viem že je to ťažké 😩) ale všetko bude v poriadku!!!

lenik888
13. júl 2024

@martina11906 prosím ťa a od toho 15tt si už viac s crp problém nemala ? Bolo to vtedy jednorazové u teba ? Ja mám termín presne na 24.12. 🙂 ako nemám ho veľmi vysoké , ale vracia sa mi. V máji som mala 43 a teraz som mala minulý týždeň 59. Keď pominula bolesť hrdla kleslo na 16. Antibiotiká mi odmietajú dať keďže ster z hrdla mám negatívny je to ako začarovaný kruh a veru bojím sa.

martina11906
14. júl 2024

@lenik888 no ja som brala 2x antibiotiká, bola som z toho na nervy. 3 či 4 krát som bola dokopy chorá počas tehotenstva. No a keď som ochorela po prvý krát, CRP som mala vyše 150... Takže si vieš predstaviť asi v akom som bola psychickom stave 😩 po druhý krát 50 aj dačo... takže asi tak... a náš syn sa inak narodil presne na 24.12 😁😁😁 ďakovala som Bohu, že to máme za sebou... Viem že sa bojíš, ja som sa bála tak isto... Ale všetko dobre dopadlo... Som toho jasným dôkazom ♥️ držím palce ♥️

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre