Vysoká sliznica v tehotenstve

beatrixx1525
28. jan 2023

Ahojte, som v 7tt bola som na pohotovosti kvôli bolestiam v bruchu, našťastie to nie je gynekologického pôvodu, pozreli ma tam na gyno a lekárka sa vyjadrila že srdiečko ešte nemá akciu (s čím som aj rátala verím že je to zatiaľ ok, vravela že plod je menší vyzerá na 6t) avšak spomenula že je vysoká sliznica, nijako ďalej mi to nevysvetlila a keďže sme sa rozprávali o veľa veciach toto jedno som sa už neopýtala. Správu mi nenechali takže si už ani neviem spätne nič pozrieť bohužiaľ. Viete prosím niektorá, čo to znamená tá vysoká sliznica? Je to v tehotenstve dobrá alebo skôr zlá vec? Ďakujem.

lenusa20
28. jan 2023

@beatrixx1525 Vysoká sliznica je dôležitá na správne uhniezdenie vajíčka. Pri nízkej je riziko nesprávneho uhniezdenia alebo potratu. Takže je dobré, ak máš sliznicu vysokú. Niektoré ženy musia brať na to lieky pred ovu, aby ju mali vysokú, ak chcú otehu. Držím prsty.

beatrixx1525
autor
28. jan 2023

@lenusa20 jemine ďakujem za ukľudnenie a vysvetlenie 🙂

janetinka27
28. jan 2023

@beatrixx1525 ano, ono prave to, ze je sliznica vysoka, je priznakom tehotenstva

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre