Ahojte dievčatá,
chcela by som Vás poprosiť o radu, alebo ak má niekto nejaké skúsenosti. Som v 28 tt a minulý týždeň som dostala teploty a silný kašel. Išla som k dr a tam mi vzali krv, mam siný zápal a hodnoty všetky zýšené, ale čo je najhoršie vyšlo mi crp 106,80. Dr povedala že je to nebezpečné aj pre bábo, prosím čo sa mu môže stať, nik mi bližšie nič nepovedal a ja sa velmi bojím.je to moje prvé bábetko tak vás prosm o nejakú radu, pomoc alebo vlastnú skúsenosť.
bakteriálna infekcia a takto vysoké crp je dôvod na rtg,hrudníka,bruško sa prekryje a vždy je to menšie riziko pre dieťa ako zle liečená bakt.injekcia a celkovo bakteriálna infekcia ohrozuje bábätko...
po antibiotikách sa citim už lepšie, len sa velmi bojím či sa mohlo nejako nakaziť aj moje bábetko, aké su riziká pre bábo?
No to my povedala aj dr že musíme dúfať že sa bábetku nič nestane, len škoda že to nie je také jednoduché aj pre mňa, tak velmi sa bojím aby sa malinkému nič nestalo,....zajtra idem opať na krvné testy či sa mi to zlepšilo tak dúfajme že to bude lepšie.To je tá najhoršia predstva ked človek nevie čo ho čaká....
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
no pomôže ti len tvoja lekárka,to že máš takéto crp značí,že máš zápal v tele,ale aký musí zistiť ona a nasadiť adekvátnu liečbu,spravila ti aj rtg pľúc ,lebo tu ide o bakteriálnu infekciu...