Dobry den. Vedel by mi tu niekto poradit prosim?
Mohlo v screeningu ovplyvnit to, ze doktorka zle (podla mna) zadala datum TP?
Poslednu menstruaciu som mala 29.8 a TP mam 5.6.23
Lenze mne tam do screeningu dala ze tp mam 1.6.23
Screening mam negativny ale riziko na ntd 1:250
Je tam hodnota uvedena ze podla poslednej menstruacie (15+2) vychadza crl plodu na 15+6. To mi nesedi, lebo ho vtedy ani nemerala. Este som sa jej pytala ze ci babo pomeria a vravela ze nie ze teraz sa uz nemeria 🤷♀️
Ak by mi vedel niekto pomoct, kludne poslem do spravy aj vysledky zo screeningu. Dakujem.
Určite tých pár dní to nemohlo skreslit. Podľa mňa ti v 12tt upravila TP na 1.6.. ak je to tak, potom všetky údaje uvidela správne. V 16 tt sa sono nerobí.
Mne vyšlo riziko NTD 1:110, mám zdravého 2-ročneho syna... neviem či to mohlo skresliť výsledky ale napríklad ja som mala TP podľa menštruácie 29.10 a dr.mi napísala 25.10 ....
@lejluska presne toto iste som mala ja. TP podla menstruacie 5.6 a ona mi tam dala 1.6.
Asi sa riadila podľa sona predtým..možno v karte niekde máš napísané ako ja ...sono robene 10+3 ,ale podla sona 10+6
Mne to tak isto urobil...Termin mam 1.4 podla 28dc ,čo,aké ja sj tak nemám...čiže mne toto vôbec nesedí...
No podla mojej ms aj sona vychádza termin na 29.3 co sa aj dalo do žiadanky na skrining....
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ano mohlo to skreslit. A teda tieto testy su štatistika, nepresné osobne by som ich vôbec nebrala do úvahy.