Vysadenie Medrolu pri zlých výsledkoch v tehotenstve

nene1133
14. feb 2022

Ahojte, od septembra beriem Medrol kvoli zvysenym cytokinom. Teraz som v 14tt a tie hodnoty su viac menej take iste ako predtym nez som Medrol zacala brat. Chcela by som tie lieky postupne vysadit,od zaciatku ma z nich boli zaludok.Neviete aky je postup a ci je to bezpecne pre babatko? Na konzultaciu k doktorke este len cakam...

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nene1133
autor
14. feb 2022

@bambulienka25 to sa nechystam.len ma zaujima kolko to vysadenie medrolu trva.moj zaludok uz melie z posledneho...

lydia86
14. feb 2022

@nene1133 ja som to tak mala že mi bolo strašne zle. Tak som cez mail kontaktovala dr. a ona spätne poslala ako vysadiť medrol. Budeš ho vysádzať postupné po štvrtinách cca aj mesiac podľa toho akú máš vysokú dávku.

nene1133
autor
14. feb 2022

@lydia86 ja beriem 12mg...a uz to fakt nezvladam.bojim sa kolko to potrva kym sa ho uplne zbavim😔

lydia86
14. feb 2022

@nene1133 tiež som na konci mala dávku 12mg. No v 10tt sa to už nedalo vydržať tak som nešla ani na kontrolný odber a hneď radšej písala dr. čo je vo veci. Vysádzať budeš postupne to je 100% a cca ako som písala aj mesiac. Verí ti tiež som už ledva čakala kedy dám do seba posledný kúsok. 🙄🤮

krisbar
14. feb 2022

A neberies k tomu nolpazu? Ja som ho presne kvoli cytokinom brala, otehotnela a myslim ze v 16tt som zacala vysadzat. Nemoze sa totiz vysadit nahle ale postupne. Urcite konzultuj s lekarom.

nene1133
autor
14. feb 2022

@lydia86 dakujem sa info.ja cely cas beriem 12mg a strasne mi z toho je zle.pritom tie vysledky su cely cas rovnake,tak neviem ci ten medrol vobec u mna zabral...

nene1133
autor
14. feb 2022

@krisbar nie,nolpazu nemozem brat ako som otehotnela, predtym mi pomahala prezit.Preto sa bojim ako dlho to budem este brat...

lydia86
14. feb 2022

@nene1133 určite sa ozvi dr. Držím palce. ✊🍀

luci_ba
14. feb 2022

@nene1133 ja som vysadzala stvrt tabletky kazde 4 dni. Cize brala som dve tabletky 4 dni, potom jednu a tri štvrtiny tabletky dalsie 4 dni a tak dalej. Taktiež som pri vysadzani mala rovnako zlw vysledky ako pri zistení tehu

nene1133
autor
14. feb 2022

@luci_ba a v ktorom tt si uplne vysadila? Inak rozmyslam,ze ci ten medrol u mna zaucinkoval,ked sa vysledky vobec nezlepsili.

krisbar
15. feb 2022

@nene1133 zaujimave...ja som ju brala az kym som neskoncila medrol. A babatko mam zdrave. Z akeho dovodu ju neberies?

krisbar
15. feb 2022

@luci_ba ja tak isto. Plus nolpazu

nene1133
autor
15. feb 2022

@krisbar gynekolog mi povedal,ze to neodporuca🤔

luci_ba
15. feb 2022

@nene1133 mala som davku 8mg cize 2 tabletky, každe 4 dni som odobrala štvrtku. Myslim.ze vysádzať som zacala v 16tt. Mne nastastie nebolo zle od žalúdka, chvalabohu ani ine ťažkosti som nemala. Tiež som premýšľala ci ten medrol k niečomu pomohol, ale neodvazila som sa ho nebrat.
Výdrž ak sa dá, vedla mna uz odfukuje synček

krisbar
15. feb 2022

@nene1133 a nie je nejaka b3zpecnejsia najrada?.

pietrula
6. júl 2023

@nene1133
@lydia86 Baby, ku koncu ste brali 12mg, píšete. Koľko ste brali predtým / dlhodobo?

krisbar
7. júl 2023

@pietrula ja tusim najviac 20g, ale potom to slo na 12g dlhodobejsie. Ale kortikoidy su svinstvo, to treba posluchat poriadne lekara.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre