Ahojte, od septembra beriem Medrol kvoli zvysenym cytokinom. Teraz som v 14tt a tie hodnoty su viac menej take iste ako predtym nez som Medrol zacala brat. Chcela by som tie lieky postupne vysadit,od zaciatku ma z nich boli zaludok.Neviete aky je postup a ci je to bezpecne pre babatko? Na konzultaciu k doktorke este len cakam...
@bambulienka25 to sa nechystam.len ma zaujima kolko to vysadenie medrolu trva.moj zaludok uz melie z posledneho...
@nene1133 tiež som na konci mala dávku 12mg. No v 10tt sa to už nedalo vydržať tak som nešla ani na kontrolný odber a hneď radšej písala dr. čo je vo veci. Vysádzať budeš postupne to je 100% a cca ako som písala aj mesiac. Verí ti tiež som už ledva čakala kedy dám do seba posledný kúsok. 🙄🤮
A neberies k tomu nolpazu? Ja som ho presne kvoli cytokinom brala, otehotnela a myslim ze v 16tt som zacala vysadzat. Nemoze sa totiz vysadit nahle ale postupne. Urcite konzultuj s lekarom.
@nene1133 mala som davku 8mg cize 2 tabletky, každe 4 dni som odobrala štvrtku. Myslim.ze vysádzať som zacala v 16tt. Mne nastastie nebolo zle od žalúdka, chvalabohu ani ine ťažkosti som nemala. Tiež som premýšľala ci ten medrol k niečomu pomohol, ale neodvazila som sa ho nebrat.
Výdrž ak sa dá, vedla mna uz odfukuje synček
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?