Ma niekto skusenost s vysadenim fraxiparinu po 12.tt? Ja som ho brala preventivne po ivf, na hematologii som nikdy nebola. Zaujima ma ci jeho vysadenie nemoze sposobit nejake problemy, kedze vsade citam o jeho uzivani len pocas celeho tehotenstva. Ked som sa na to pytala gynekologa tak som dostala dost vyhybavu odpoved....
@jance333 rozmyslam nad tou hematoligiou. Ked ti robia odbery tak ako dlho cakas na vysledky?
@zuzanita444 neviem ako to kde funguje, ale ja chodím do Prešova a tam je to tak, že ti zoberú krv, počkáš hodinu na výsledky a ideš s tým ku lekárke. naposledy mi robili nejaké špeci testy, čo sa robia okolo 20tt a to som čakala asi 2hod. na výsledky, ale vždy je to v rámci jedného dňa.
pokiaľ si už brala Fraxiparine, tak sa tam asi pokús objednať. predsa len sú to odborníci na danú vec a ty budeš kľudnejšia
@jance333 dakujem za info 🙂 skusim. Myslim, ze horsie bude dostat od gynekologa vymenny listok, no nejako to budem musiest vymysliet pre pokoj duse 🙂
@zuzanita444 keby mal problém, zavolaj obvodnému. možno môže odporúčiť aj on 😉
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
a nemôže ťa tvoj gynekológ alebo všeobecný lekár odporučiť na hematológiu? pre pokoj duše. mňa na hematológii sledujú od druhého potratu i keď som výsledky nikdy nemala zlé, teraz mi ho predpísali, viac-menej preventívne. dávku už mám zníženú, takže si pichám len každý druhý deň 0,3ml, ale nevysadili mi ho úplne.
keď máš obavy, určite nástoj na kontrole na hematológii