Ahojte,
Mate niektorá skúsenosť s vysadení clexanu počas tehotenstva? Mala som ho nasadený preventívne, nemala som zisteniu žiadnu mutáciu na hematologii, ani syndróm lepivych dosticiek.. Bol nasadený preventívne kvôli predchádzajúcim potratom. Súčasne ešte beriem anopyrin, tiež len preventívne. Na poslednej kontrole na hematologii mi Dr už kázala clexane vysadiť, že už jee zbytočný. Tak som tak aj spravila, len mam trosku obavy ci to nemôžeme byť pre telo problém, keď bolo na to zvyknuté 7 mesiacov.
Mate niektorá skúsenosti? :
Ďakujem. 😊
@mogaa áno, ja to tiež tak beriem, že ona vie, čo robí.. Je vyštudovaná.. Ja mam len obavy, lebo mam tých potratov za sebou niekoľko... A tak ako v každej profesii, aj v tejto sú rôzne názory a postupy. Ale snáď to bude dobre. 😊
@rosalie1411 tak ak by ti nechala aj Anopyrin aj injekcie môžeš mať sakra problém pri pôrode.....kamarátka teda nebrala nič na riedenie a po pôrode jej nevedeli zastaviť krvácanie....bola na tom veľmi zle....
@rosalie1411 áno vysadila som v 16tt a v pohode 🙂
@zojanka ďakujem za skúsenosť. 😊
@mogaa hej, ved práve, ze ani príliš zriedena krv nie je dobre.. Anopyrin sa vraj môže len do 35tt, potom treba vysadiť.
@rosalie1411 ja som brala clexane až do pôrodu a potom aj po. Rodila som kvôli nemu plánovanou sekciou, pre istotu. Myslím, že 12 hodín pred som dávku vNechala
@mimkamima ja som začala tuším 0,4 a postupne som sa zhoršila (mám vrodenú trombofilny stav), pichala som ráno večer 0,6 a 0,6 alebo 8. Už si nepamätám. Plus raz týždenne B12. Ja som mala plánovanú sekciu. Ráno pred som napichla, po minút pichali zas. Mala som komplikácie, pichala som ešte niekoľko mesiacov po.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@rosalie1411 oba prípravky sú na riedenie krvi, takže lekárka vie prečo ti jeden prípravok kázala vysadiť.....