Ahojte tehulky. Som v 18 tt a prvy krat mam vyrazky pod prsiami a uz aj pod pazuchami.Je to neproijemne a uz neviem co si nato dat.
Skusila som pudre,aj tekuty,potom 90%aloe a na koniec krem excipial.zatial nic nezabera.prosim o rady...a dakujem
Mne sa pred dvoma dñami vyhodili cervené skvrny pod prsiami a na bruchu,nesvrbia,nepália,no neviem z coho to môze byt,zeby alergia na dake jedlo?
Lebo kiahne som ako malá prekonala,a pri rubeole sú tie skvrny velké a moc cervené,a zacinaju na tvari a na krku,a proti rubeole som zaockovana,a v krvnych testoch mi vyslo,ze mam imunitne latky proti rubeole,tak uz neviem,co si mam mysliet.Som v 22.tyzdni tehotenstva.Poradte ak viete nieco niektora.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj, ja mám ten istý problém a strašne to aj páli, akoby som mala spálenú kožu. Ja si na to dávam kalciovú masť a striedam to niekedy s púdrom Framikoin. Niekedy sa mi zdá že je to o trošku lepšie.