Ahojte 🙂 prosím vaš chcela by som sa vás spýtať ? .... mam jeden problem a to je že sa mi na pošve spravili nejake pluzgieriky alebo vyrážky neviem čo to je a mam hnusný výtok ktorý som nikdy nemala je biely a vypadá to ako tvaroh a veľmi ma to svrbý baby neviete mi pomôcť partnera mám toho istého a hygienu dodržiavam ... ak ste to mali alebo viete čo to je prosím poradte čo mam robiť
osobne by som si nič len tak nekupovala, ale išla by som sa gyn ukázať, čo na to povie 😉
Tiez radim hned rano smer gynekolog.
@nicoolmatusova zajtra pekne k lekarovi..ten vytok a svrbenie je mykoza..ale tie pluzgiere to netusim
No, nic v zlom, len ci partner ma tiez len teba. Vytok este ok, ale pluzgiere.. :/
@nicoolmatusova ak by gynekolog si myslel ze je to mykoza este by som skusila dermatovenerologa moze to byt aj herpes
@lavieenrose no tak toto by gynekolog snad mal vidiet a vediet co je co, plus asi berie vzorky na testy, nie len ze si "zmysli"ze mykoza.
@ebi88 moj nevedel predstav si
genitalny herpes???????
Pluzgieriky mozu znacit vselico..od zarastenych chlpkov cez herpes po take chutovky,ako syfilis..takze urcite gynekolog..vytok tiez nemusi byt jednoznacne mykoza a moze s tymi pluzgierikmi suvisiet.nepodcenovala by som to..
@lavieenrose no zmenila by som lekara v takom pripade.
@ebi88 aj som potom isiel do dochodku..
vytok biely je mykoza to nie je taky velky problem, treba kanesten a treba aj partnera preliecitna pluzgieriky su uz horsie tiez ma prve napadol herpes, chod k dr ukazat
asi mysli biele vyrazky...to je normalne...nazbierany maz...treba to vytlacit ako ked sa na tvari napr urobia
@alchemilkazltozelena ale tie tak nesvrbia
Kup si v lekarni herpesin a natieraj si to urcite pomoze.
@milos32nika21 herpesin nieje na liecbu genitalii ani jej to nepomoze pomozu jej tabletky herpesin a tie tabletky su na predpis..a nema ani potvrdene ci to herpes je
@lavieenrose ju svrbi ten vytok podla mna lebo ma aj mykozu k tomu 😑
@alchemilkazltozelena tak snad slecna vie co je pluzgier a co pupak moze mat herpes aj v posve
@nicoolmatusova ahoj je to už síce staré ale prosim ťa čo si to mala? Ja idem zajtra ku gyn.s rovnakým problémom 🥲
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@nicoolmatusova asi mykóza, ale pľuzgiere tomu nenasvedčujú
To je len svrbenie a výtok
Kúp si v lekárni Canesten váh tablety a Canesten krém a natierajú sa
Ale išla by som ku tým ten Ti lepšie poradi