Nevedeli by ste mi poradiť, či mám ísť do doktora s tým, že sa mi spravili vyrážky na nohách, rukách a pár ich mam aj na bruchu a strašne to svrbíííí... som v 10tt.
@rockgirl277 mala som mozno nieco podobne, nemala som to sice na ruchach ale na nohach a bruchu, strasne to svrbelo...chod ku koznej, mne to trochu pomohlo, aj ked nie uplne...a mala som to az do konca...
Urcite chod,aj ja som sa uz objednala ku koznej..hrozne,cele ruky si idem doskriabat.. 😠
viete čo baby mne tie vyražky cez noc zmizli... nechapem.... večer som šla spať osypaná a rano vobec nič :D ale bola som na gynde a mi vraveli, že keby sa to zopakovalo tak mam ist ku kožnej
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@rockgirl277 určite treba ísť,ale skôr na kožné,prípadne najskôr zavolať na gynekologiu a tam zistiť,kde treba ísť.môže ísť o problém s pečeňou,ale tiež o kožný problém,takže..................určite to treba riešiť s lekárom