Ahojte mam problém z hematom už piaty týždeň mam kludovy režim. Momentálne som v 13 týždni a tento posledný týždeň sa mi začal vyplavovat tmavocervenym krvácaním. Stále keď vstanem a idem na WC sa mi ukáže na vlozke plus pár kvapiek do misy. Bola som na pohotovosti kde mi vraveli ze babo je v poriadku a ze to krvácanie spôsobuje to vyplavovanie. Mali ste to prosím vás niektorá? A ako dlho to u vás bolo? U mňa to trvá už týždeň a mam pritom aj bolesti. Doktori si s toho veľkú hlavu nerobia vraj je to krvácanie kvôli hematomu. Ale aj tak sa bojím a len čakám kedy to krvácanie ustúpi a zatiaľ stále nič. Prosím vás poraďte mi niektora ci ste na tom neboli podobne a ako to u vás dopadlo. Ďakujem pekne
@sonik123456789 ďakujem pekne lenže mne nakoniec oznámili že dieťatku prestalo biť srdce v 15 týždni takže som musela čakať kým to telo nespustí aby sa dieťa vyplavilo samovoľne 😔😔
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj ja som mala hematómy počas 1. trim. Kvôli krvácaniu som bola 4 krát hospitalizovaná. Pchali do mňa konské dávky magnézia, duphastonu Ascorutinu a ešte nejakého lieku na zastavenie krvácania. Ten väčší hematom mal asi 6cm a menší 4,5 cm. Nakoniec sa rozpustili. Nášmu drobcovi nedávali veľké šance. Hrozil mi potrat. Teraz som v 9. mesiaci. Za chvíľu sa nám narodí synček. Nakoniec to dobre dopadlo. Treba dúfať a byť v kľude. Ja som od októbra do februára nevyšla z bytu. Nemohla som veľmi chodiť. Max na WC a najesť sa. Inak stále ležať. Ale oplatilo sa to. ♥ Drž sa