Vypadávanie vlasov v tehotenstve

cakambabatko
17. nov 2022

Ahojte žienky, potrebujem radu..čo vám pomohlo na vypadávanie vlasov v tehotenstve? Rozmýšľam nad biohar, s tým mam dobre skúsenosti už pred tehotenstvom. Momentálne to je pre mňa horor, niekoľko krat denne si vyberiem veľké chumáče, zachvilu už budem plešatá…

pinaofina
17. nov 2022

@cakambabatko ja som si kúpila šampón bloom hair, aj vitamíny ale tie budem brať až po tehu. Beriem železo (na predpis), béčko a magnézko…
No pomohlo mi až ostrihať si moje vlasy do pol chrbta po plecia 😂 je to hormonálna vec a proste produkty ti nepomôžu. Vraj po pôrode je to ešte horšie, ale možno keď si to odbijeme teraz, tak nebude. Asi to nie je odpoveď, čo si chcela, ale žiaľ…

cakambabatko
autor
17. nov 2022

@pinaofina ja mam svoje po plecia a fakt už mam pocit, že mam na hlave tri vlasy😭 to ak bude pokračovať aj po tehu, naozaj budem úplne plešatá😂

pinaofina
17. nov 2022

@cakambabatko
Drzme si palce alebo setrime na paroche 😅

silceb
17. nov 2022

@cakambabatko mne veľmi začali vypadávať vlasy po covide, ale brutálne. Mám odjakživa husté vlasy a behom polroka som mala polku hlavy preč, až keď som si robila raz cop a ukázala sa mi holá hlava, tak som začala konať 🙈 najskôr tiež prestrihat, ale mám vlasy po plecia už roky a potom mi kaderníčka aj so švagrinou odporucili nezávisle od seba šampón Milva, s takým jezkom vpredu 😊 a teda, už v polke balenia som si uvedomila,že prestali padať a asi po 2 mesiacoch používania mi začali rásť mimovládky, normálne som cítila pichlave malé vlasy,keď som si rukou zahrabla. A tiež som začala užívať zinok. Musím povedať že ubehol asi rok odvtedy a moje vlasy sú späť 😁🥳💪

cakambabatko
autor
17. nov 2022

@silceb dakujem, určite to vyskúšam, fakt asi hocičo by som vyskúšala😁😍

krstn003
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
erikama8
Odpoveď bola odstránená
Zobraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre