Ahojte žienky, potrebujem radu..čo vám pomohlo na vypadávanie vlasov v tehotenstve? Rozmýšľam nad biohar, s tým mam dobre skúsenosti už pred tehotenstvom. Momentálne to je pre mňa horor, niekoľko krat denne si vyberiem veľké chumáče, zachvilu už budem plešatá…
@pinaofina ja mam svoje po plecia a fakt už mam pocit, že mam na hlave tri vlasy😭 to ak bude pokračovať aj po tehu, naozaj budem úplne plešatá😂
@cakambabatko
Drzme si palce alebo setrime na paroche 😅
@cakambabatko mne veľmi začali vypadávať vlasy po covide, ale brutálne. Mám odjakživa husté vlasy a behom polroka som mala polku hlavy preč, až keď som si robila raz cop a ukázala sa mi holá hlava, tak som začala konať 🙈 najskôr tiež prestrihat, ale mám vlasy po plecia už roky a potom mi kaderníčka aj so švagrinou odporucili nezávisle od seba šampón Milva, s takým jezkom vpredu 😊 a teda, už v polke balenia som si uvedomila,že prestali padať a asi po 2 mesiacoch používania mi začali rásť mimovládky, normálne som cítila pichlave malé vlasy,keď som si rukou zahrabla. A tiež som začala užívať zinok. Musím povedať že ubehol asi rok odvtedy a moje vlasy sú späť 😁🥳💪
@silceb dakujem, určite to vyskúšam, fakt asi hocičo by som vyskúšala😁😍
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@cakambabatko ja som si kúpila šampón bloom hair, aj vitamíny ale tie budem brať až po tehu. Beriem železo (na predpis), béčko a magnézko…
No pomohlo mi až ostrihať si moje vlasy do pol chrbta po plecia 😂 je to hormonálna vec a proste produkty ti nepomôžu. Vraj po pôrode je to ešte horšie, ale možno keď si to odbijeme teraz, tak nebude. Asi to nie je odpoveď, čo si chcela, ale žiaľ…