Zdravim 😉
Zeny, som v 12 tt a strasne mi padaju vlasy...nechty mi zosilneli, take super nechty ako mam teraz som este nikdy nemala, ale vlasy mi padaju extremne ☹ ☹ ☹ beriem tehotenske vitaminy, pouzivam sampon proti vypadavaniu od Vichy, ktory mi kedysi pomohol, ale nic nezabera..som naozaj zufala, moje vlasy boli dakedy mojou pychou a teraz z nich mam mozno maximalne tak tretinu.. viem ze si babatko vybera svoju dan, ale neviete niekto o niecom ucinnom? nechcem skoncit plesata... ☹ ☹
@deborahsayed neboj plesata urcite neostanes, za den zdravemu cloveku vypadne 100vlasov. Ja som mala problem s padanim vlasov pred otehotnenim a chvilu to pokracovalo aj na zaciatku tehu bola som s tym aj u koznej,lebo som uz tiez bola zufala 😲 . Kazde rano som si kartacovala postel lebo 😠 bola plna vlasov. Potom to prestali ani teraz mi vobec nepadaju ale kozna ma uistila ze po porode to zacne zase 😲
Tak a to sa mas na ci tesit po porode...mme vypadla polka hlavy vypadala som ako osklbana sliepka tak som sa dala ostrihat na kratko ..to su proste hormony a ani vitamony ani sampony nam nepomozu.
@deborahsayed som 17.tt a vlasy mi velmi padajú,kazdy druhy den vysavam čo sú vsade...Tiez som zúfalá z toho
@deborahsayed tazko nieco poradit, pretoze v tehotenstve telo reaguje uplne inak aj na zarucene pripravky proti vypadavaniu vlasov, lupinam a pod 🙂 ... skus brezovu alebo zihlavovu vlasovu vodu, alebo detsky harmancekovy sampon...ale ako vravim... tazko poradit pretoze je teraz nase telo nevyspytatelne 🙂 drz sa 🙂 nebooj nejake vlasy ti ostanu a po porode ti zhustnu...tehotenstvo je zataz na organizmus 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@deborahsayed ahoj...no neviem sice ziaden recept kedze ja mam opak mne skor tehotenstvom prestali vypadavat ale co som.uz citala baby co pisali ze je to proste hormonmi a ze to pretrvava az pokial budes kojit.jedine co ti mozem poradit je behnut za koznou lekarkou a poradit sa s nou urcite nieco existuje co mozu aj tehulky brat na vlasky.drzim.palceky aby ti nieco pomohlo lebo viem co je to prist o huste vlasy :(...